Μπορμπόκης-Φωτιάδη: Περιμένοντας τον πρίγκιπά τους!
Models

Μπορμπόκης-Φωτιάδη: Περιμένοντας τον πρίγκιπά τους!

Tο πιο όμορφο δώρο γιο τα γενέθλια του ετοιμάζεται να λάβει ο Ελληνας Άδωνις στις διεθνείς πασαρέλες του εξωτερικού Γιάννης Μπορμπόκης, μιας και η σύντροφος του Μικαέλα Φωτιάδη θα γεννήσει σύντομα το πρώτο τους παιδί. 

Η 21η Ιουνίου είναι η ημερομηνία που έχει δώσει ο γιατρός της για τη γέννσ, που είναι και η ήμερα γενεθλίων του μέλλοντα μπαμπά και αυτό από μόνο του είναι κάτι υπέροχο. Το ζευγάρι, που βιώνει την απόλυτη ευτυχία από τότε που διαπίστωσε πως θα αποκτήσει παιδί, ετοιμάζεται για τον ερχομό του μωρού του που θα είναι αγόρι. «Παλιότερα φανταζόμουν ότι θα αποκτήσω κοριτσάκι. Όταν όμως έμεινα ένκυος, πήγαινα σε μαγαζιά και ενστικτωδώς κοίταζα τα αγορίστικα. Όταν τελικά μας είπαν ότι είναι αγόρι, συγκινήθηκα, γιατί το είχα νιώσει», είπε σε τηλεοπτική συνέντευξή της η Μις Ευρώπη 2016, η οποία, αν και μόλις 24 ετών, ήθελε πάρα πολύ να γίνει μαμά. Παρότι οτη δουλειά της παίζει σημαντικό ρόλο η καλή φυσική κατάσταση και η διατήρηση χαμηλού σωματικού βάρους η Μικαέλα δεν δείχνει να αγχώνεται ιδιαίτερα για τα κιλά της εγκυμοσύνης της. «Είχα πάρει 12 κιλά και πρέπει να πήρα άλλα δύο τις ημέρες του Πάσχα», αποκάλυψε χαριτωμένα η εντυπωσιακή καλλονή.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2013. Πριν από περίπου έναν χρόνο, οι δυο τους βίωσαν τη σοβαρότερη κρίση οτη σχέση τους η οποία και τους είχε οδηγήσει στον χωρισμό. Πολλοί πίστεψαν τότε πως επρόκειτο για οριστικό τέλος στον δεσμό τους, όμως, όπως απέδειξε ο χρόνος δεν είχε τελειώσει απολύτως τίποτα και πλέον είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Ο Γιάννης, μάλιστα, έχει.περιγράψει πολλές φορές τον γλυκό τρόπο που επέλεξε η σύντροφός του για να του ανακοινώσει το χαρμόσυνο νέο: «Μια μέρα μου δείχνει το σκουλαρίκι της και μου λέει "αυτό το μέγεθος έχει το μωρό μας. Θες να το δούμε να μεγαλώνει;". Αρχικά πάγωσα και μετά πέταξα στο ταβάνι!». Δεν ήταν άλλωστε κάτι που το σχεδίαζαν, όπως αποκάλυψε εκείνη: «Δεν το σχεδιάσαμε, απλώς δεν το αποφεύγαμε». Ο Γιάννης, πάντως, περνάει δύσκολα από τον τρίτο μήνα τπς εγκυμοσύνης, καθώς παραδέχεται με χιούμορ: «Παραγγέλνουμε σουβλάκια και με το που τα βάζουμε στο τραπέζι, θέλει πίτσα. Από τον τρίτο μήνα μου ζητούσε καρπούζι». Συνειδητοποιημένοι πλέον για τις αποφάσεις τους περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή που θα κρατήσουν τον γιο τους αγκαλιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved