Το πρώην «Next top model» Ιωάννα Ντεντή παντρεύεται σήμερα τον αγαπημένο της στο Παρίσι
Models

Το πρώην «Next top model» Ιωάννα Ντεντή παντρεύεται σήμερα τον αγαπημένο της στο Παρίσι

Νυφούλα ντύνεται σήμερα η Ιωάννα Ντεντή

Το μοντέλο από τη Θεσσαλονίκη, που έγινε γνωστό μέσα από το reality show του ΑΝΤ1 «Next Top Model», και ο σύντροφός του Ζαν Φιλίπ Ντουμένγκ θα ενώσουν και επίσημα τις ζωές τους στο ονειρεμένο Παρίσι!

Το πανέμορφο μοντέλο, με τις σπουδαίες διεθνείς συνεργασίες, και ο γοητευτικός Γάλλος θα παντρευτούν στο δημαρχείο του 16ου διαμερίσματος της πόλης του φωτός, το οποίο βρίσκεται δίπλα στον Πύργο του Αϊφελ. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», την τελετή θα κάνει ο δήμαρχος, ο οποίος είναι παιδικός φίλος του Ζαν Φιλίπ, ενώ η guest list περιλαμβάνει πολύ κοντινά αγαπημένα πρόσωπα των μελλονύμφων καθώς και τις οικογένειές τους. Μάρτυρες θα είναι φίλοι του ζευγαριού.

Η Ιωάννα έψαξε αρκετά για να βρει το φόρεμα που θα φορέσει αυτή την ιδιαίτερη μέρα και κατέληξε σε ένα απλό κρεμ φόρεμα με την υπογραφή του οίκου Dior, το οποίο συνδύασε με πέδιλα του ιταλικού brand Sergio Rossi. Το μπουκέτο που θα κρατήσει θα αποτελείται από λευκές παιώνιες, λεβάντα και φύλλα ελιάς, τα οποία θα δίνουν μια νότα... Ελλάδας στο γαλλικό δημαρχείο. Το μεγάλο γαμήλιο πάρτι θα γίνει στο Μπαλί. Η σχέση της όμορφης Ελληνίδας και του κομψού Γάλλου μετρά ήδη πέντε χρόνια, αν και οι δυο τους γνωρίζονται μια επταετία. Συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια ενός δείπνου σε σπίτι κοινών φίλων τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved