Ραμόνα Κοσέλεβα: Η κούκλα του Next top model έγινε μανούλα και κάνει διδακτορικό στη χημεία
Models

Ραμόνα Κοσέλεβα: Η κούκλα του Next top model έγινε μανούλα και κάνει διδακτορικό στη χημεία

Από την πασαρέλα στα έδρανα του ΑΠΘ. Που χάθηκε η Ραμόνα Κοσέλεβα; Το πρώιμο «αντίο» από το reality, οι εμπειρίες από τον χώρο της μόδας και η ήσυχη ζωή στην Καβάλα.

Συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό τον Οκτώβριο του 2009, όταν αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο νεόφερτο «Next Top Model».

Η Ραμόνα Κοσέλεβα πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το reality show μόδας και να επιστρέψει στις σπουδές της. Σήμερα κάνει το διδακτορικό της στο Τμήμα Χημείας του ΑΠΘ, είναι παντρεμένη και έχει δύο αξιολάτρευτα παιδάκια.

«Η απόφαση να δηλώσω συμμετοχή πάρθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα έλεγα ότι το έκανα για πλάκα, για να δω ποια είναι η διαδικασία» υποστηρίζει. Ωστόσο, στο 10ο επεισόδιο αποφασίζει να εγκαταλείψει οικειοθελώς την «κούρσα», όχι όμως και το όνειρο να κάνει καριέρα ως μοντέλο. Ετσι, παραμένει στην Αθήνα για περίπου δύο χρόνια, όπου συνεργάζεται με πολλούς designers σε fashion shows και φωτογραφίσεις. «Αν δεν είχα τις υποχρεώσεις, αναφορικά με την ολοκλήρωση των σπουδών, ήθελα πολύ να συνεχίσω και μάλιστα να προσπαθήσω και στο εξωτερικό. Η συνηθέστερη ερώτηση που δέχομαι σχετικά είναι το πόσο “διεφθαρμένος” χώρος είναι κι αν πρέπει να δεχθεί κάποιος “περίεργες” προτάσεις για να ανέβει. Η απάντησή μου είναι ότι το modeling είναι μία από τις πιο επαγγελματικές δουλειές που έχω κάνει (κι έχω κάνει πολλές). Σε αντιμετωπίζουν με επαγγελματισμό και σεβασμό. Φυσικά, πιστεύω ότι στις “περίεργες” καταστάσεις έχουν μερίδιο ευθύνης και οι δύο πλευρές - με άλλα λόγια, αν δεν δώσεις δικαίωμα… Και δεν μιλάω μόνο για σεξουαλική παρενόχληση. Σε γενικές γραμμές, το modeling είναι κάτι που μου αρέσει πολύ και το έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση για όσο κράτησε» τόνισε στην Espresso.

«Σχεδόν αμέσως μετά την επιστροφή μου γνώρισα τον σύζυγό μου, με τον οποίο πλέον έχουμε δύο παιδιά και μια ήσυχη ζωή στην Καβάλα. Τον σύζυγό μου, Μάνο, τον γνώρισα λίγο μετά την επιστροφή μου, την άνοιξη του 2011. Σχεδόν αμέσως μείναμε μαζί και τον Δεκέμβριο του 2012 αρραβωνιαστήκαμε. Υστερα από λίγες ημέρες μάθαμε ότι είμαι έγκυος κι έτσι επισπεύσαμε τον γάμο για το καλοκαίρι του 2013. Ο γιος μας γεννήθηκε τον Αύγουστο και εδώ και περίπου δύο μήνες αποκτήσαμε και την κορούλα μας».

«Αυτή τη στιγμή κάνω διδακτορική έρευνα. Είναι κάτι που μου αρέσει πολύ και με γεμίζει. Η επιλογή να ασχοληθώ με κάτι εντελώς διαφορετικό ήρθε με τις συγκυρίες, τώρα όμως είμαι χαρούμενη που τα πράγματα ήρθαν όπως ήρθαν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved