Η πρώην του Σπαλιάρα που δεν θέλει να μιλάει γι’ αυτόν
Models

Η πρώην του Σπαλιάρα που δεν θέλει να μιλάει γι’ αυτόν

Αν και μόλις 21 ετών, η ζωή επιφύλασσε στη Ροζίτα Κεντάλα ποικίλες εμπειρίες σε μια συναρπαστική πορεία από τον Βορρά στον Νότο της Ευρώπης κι έπεται συνέχεια. 

Εχει βιώματα από τη Φινλανδία, έχει ζήσει την απλή καθημερινότητα της Πάφου αλλά και την έντονη τουριστική της πλευρά, έχει κάνει πασαρέλα για τους περισσότερους ελληνικούς οίκους μόδας και έχει ζήσει θυελλώδες σχέσεις, όπως εκείνη με τον Γιάννη Σπαλιάρα για τον οποίο δεν θέλει πλέον να μιλά ενώ, το σημαντικότερο, είναι ήδη μητέρα ενός παιδιού 2 ετών. Ο πατέρας του παιδιού είναι ο μουσικοσυνθέτης Claydee, με τον οποίο μπορεί να μην έχουν παντρευτεί, αλλά για εκείνη έχει περισσότερο σημασία η ένωση τους μέσω του παιδιού παρά το τυπικό τελετουργικό ενός γάμου.

«Σαφώς και το παιδί με άλλαξε. Ενα παίδι, θες δεν θες σου αλλάζει τις προτεραιότητες. Εγκατέλειψα για λίγο τον χώρο της μόδας αλλά επέστρεφα με ακόμη μεγαλύτερη χαρά και όρεξη. Ευτυχώς για εμένα έχω τη βοήθεια της μητέρας μου» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

«Η ομορφιά είναι μεγάλο όπλο, αλλά δεν είναι αρκετή. από μόνη της. Εκείνο που κάνει μια γυναίκα πιο συναρπαστική είναι η ευφυΐα και φυσικά ο τύπος της, αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει. Η εποχή υποστηρίζει πολύ τη συγκεκριμένη άποψη, γι' αυτό και βλέπουμε μοντέλα που δεν υπήρχε περίπτωση να μπουν στον χώρο όχι μόνο να γίνονται αποδεκτά, αλλά και να διαπρέπουν»

«Το εξωτερικό σου δίνει πάντα ώθηση να κάνεις ωραία πράγματα. Οι μεγάλες καμπάνιες γίνονται είτε στο Μιλάνο είτε στο Παρίσι», λέει η ίδια σχετικά. Ωστόσο, δεν θα μετακόμιζε ποτέ μόνιμα στο εξωτερικό: «Πριν από δύο χρόνια προσπάθησα να μείνω μόνιμα στη Φινλανδία, όπου ζουν οι αδελφές μου, αλλά δεν τα κατάφερα. Νιώθω πιο κοντά στον ελληνικό τρόπο ζωής. Η Σκανδιναβία έχει υψηλό βιοτικό επίπεδο, αλλά δεν έχει την εξωστρέφεια της Μεσογείου. Μπορεί τα περισσότερα παιδία της γενιάς μου να φεύγουν για το εξωτερικό προς χώρες του Βορρά, εγώ όμως θα το παλέψω έχοντας ως βάση την Ελλάδα. Δεν είναι άλλωστε και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο να ζεις στους 10 βαθμούς Κελσίου υπό το μηδέν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved