Models

Αναστασία Περράκη-Χρήστος Μπίρμπας: Η ευτυχία τους δεν κρύβεται

Ένα µαγικό καλοκαίρι περιµένει την πανέµορφη Ελληνίδα Playmate 2005 Αναστασία Περράκη και τον σύντροφό της, µοντέλο, Χρήστος Μπίρμπας.

Είναι ζευγάρι εδώ και περίπου δύο χρόνια. Ερωτευµένοι και ευτυχισµένοι, επιλέγουν να ζουν την κάθε στιγµή της σχέσης τους χωρίς να παίζουν πλέον κρυφτό µε τη δηµοσιότητα. Εκείνος έχει περπατήσει σε µερικές από τις πιο διάσηµες πασαρέλες, όπως Givenchy και Armani, και εκείνη έχει διαπρέψει σε υψηλών προδιαγραφών catwalks. Οι κοινές εµπειρίες, τα ίδια ενδιαφέροντα και ο έρωτας τους έχουν βοηθήσει να βρουν την ιδανική ισορροπία σε αυτή τη σχέση.
Καλοκαίρι και για τους δύο σηµαίνει ήλιος και θάλασσα, ως εκ τούτου τα ελληνικά νησιά είναι ο αγαπηµένος τους προορισµός. Το πάθος τους για τα ταξίδια, ωστόσο, δεν εξαντλείται στους καλοκαιρινούς µήνες. Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου φροντίζουν να επισκέπτονται µαζί µητροπόλεις της µόδας, ώστε να ενηµερώνονται για το αντικείµενο της δουλειάς τους και ταυτόχρονα να διασκεδάζουν. Όσοι τους ζουν από κοντά υπογραµµίζουν ότι διανύουν µία από τις καλύτερες περιόδους της κοινής ζωής τους. «Είναι πολύ καλά. Ίσως στην καλύτερη φάση τους, απαλλαγµένοι από τα πρέπει, απολαµβάνουν απλώς την ευτυχία τους. Είναι ένα από τα πιο ερωτευµένα ζευγάρια που γνωρίζω», λέει χαρακτηριστικά άνθρωπος του περιβάλλοντός τους στη Real. Μια άλλη µεγάλη αγάπη τους είναι το θέατρο. Και παρότι στην αρχή της σχέσης τους προσπάθησαν να κρατήσουν µια διακριτική στάση, πλέον συνηθίζουν να πηγαίνουν µαζί σε πρεµιέρες, αδιαφορώντας για τα σχόλια. «Η Αναστασία ήθελε να κρατάει µια ισορροπία, λόγω της κόρης της. Ήθελε να είναι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά και ότι η σχέση αυτή θα προχωρήσει», εξηγεί η ίδια πηγή. ∆εν επιθυµούσαν να προκαλούν µε την ιδιωτική τους ζωή και απέφευγαν συνειδητά τα πολυσύχναστα στέκια και τις κοσµικές εµφανίσεις. Αν και εκείνη από την πρώτη στιγµή είχε καταλάβει ότι εκείνος ήρθε για να µείνει. Ακόµη και στις πρώτες δειλές δηλώσεις της δεν δίσταζε να πει: «Είµαι ερωτευµένη. ∆εν θα έβγαινα δηµόσια να το πω αν δεν ίσχυε».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved