Έλενα Κωνσταντινίδου: Ο επεισοδιακός χωρισμός της Miss Hellas
Models

Έλενα Κωνσταντινίδου: Ο επεισοδιακός χωρισμός της Miss Hellas

Η Έλενα Κωσνταντινίδου στέφθηκε Miss Hellas το 2012. 

Έκτοτε, το όνομά της ήρθε στο φως της δημοσιότητας για την σχέση της με τον Ηλία Κασιδιάρη, η οποία έληξε άδοξα.

Στην συνέχεια το όμορφο μοντέλο βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Μάρκου Βιλανάκη γνωστό και ως «βασιλιά των τσιγγάνων» και για χάρη του μετακόμισε μόνιμα στην Λάρισα. Έναν χρόνο μετά η Έλενα έμεινε έγκυος στο πρώτο τους παιδί και όλα έδειχναν η ευτυχία τους να ολοκληρώνεται με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ωστόσο, τα πρώτα σύννεφα δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους, αφού το ζευγάρι άρχισε να έχει έντονες διαφωνίες κυρίως για το μεγάλωμα του παιδιού τους. Τότε, η Έλενα Κωνσταντινίδου δεν άντεξε, μάζεψε τα πράγματά της, πήρε την κόρη της και έφυγαν από το σπίτι. Οι διαφωνίες του ζευγαριού συνεχίστηκαν και τώρα καλούνται να τις λύσουν στις αίθουσες των δικαστηρίων. Μια δικαστική διαμάχη καθόλου εύκολη, αφού πριν λίγες μέρες εκδικάστηκαν στην Κατερίνη τα ασφαλιστικά μέτρα που έκανε το μοντέλο και νυν ξενοδόχος προς τον πρώην σύζυγό της.

Κατά την διάρκεια της δίκης τα πνεύματα οξύνθηκαν και σύμφωνα με το ciao, ο Πρόεδρος ζήτησε μικρή διακοπή της δίκης για να ηρεμήσει η κατάσταση. Βέβαια, συνέβη το αντίθετο, αφού ο Μάρκος Βιλανάκης άρχισε να κατηγορεί τον συνήγορο της πρώην συντρόφου του και εκείνος ζήτησε την σύλληψή του. Οι άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν τον βασιλιά των τσιγγάνων και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Μια δικαστική διαμάχη καθόλου εύκολη για το πρώην ζευγάρι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved