Ξεσπά ο 36χρονος που κατηγορείται για την απαγωγή μοντέλου: «Επιδιώκει την δημοσιότητα»
Models

Ξεσπά ο 36χρονος που κατηγορείται για την απαγωγή μοντέλου: «Επιδιώκει την δημοσιότητα»

Ένας 36χρονος άντρας κατηγορείται ότι απήγαγε 20χρονο μοντέλο. 

«Είναι απάτη, ένα κόλπο για να κερδίσει δημοσιότητα» υποστηρίζει ο 36χρονος Μάικλ Ερμπά, ο οποίος κατηγορείται για συνέργεια στην απαγωγή στο Μιλάνο 20χρονης Βρετανίδας που άρχισε την καριέρα της ως μοντέλο της σελίδας 3 βρετανικών tabloids. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που δεν «κολλούν» στην υπόθεση της Κλόι Εϊλινγκ.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Μάικλ Ερμπά, σε συνεργασία με τον αδελφό του Λούκαζ και συνεργούς τους, παρέσυρε την Κλόι Εϊλινγκ στο Μιλάνο με δέλεαρ μία φωτογράφιση στις 11 Ιουλίου. Τότε, ο Λούκαζ και μέλη της ομάδας Black Death την απήγαγαν και, αφού τη νάρκωσαν, τη μετέφεραν μέσα σε βαλίτσα σε απομακρυσμένη αγροικία, απαιτώντας από τους δικούς της λύτρα 300.000 ευρώ. Όμως, στις 17 Ιουλίου ο 30χρονος Λούκαζ Ερμπά παρέδωσε την Εϊλινγκ στο βρετανικό προξενείο στο Μιλάνο. Εκεί συνελήφθη, ενώ οι ιταλικές Αρχές εξέδωσαν διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον αδελφό του Μάικλ Ερμπά, ο οποίος συνελήφθη στη Βρετανία.

Κατά την εκδίκαση στο Λονδίνο της έκδοσής του στην Ιταλία ο δικηγόρος του Μάικλ Ερμπά Τζορτζ Χέπμπουρν Σκοτ αμφισβητεί την απαγωγή, κάνοντας λόγο για διαφημιστικό κόλπο και για «εξαπάτηση των ιταλικών Αρχών».

Ανέφερε, ότι πριν από την απελευθέρωση της Εϊλινγκ οι απαγωγείς δημοσίευσαν αγγελία «δημοπρασίας» της στο «σκοτεινό διαδίκτυο» για 300.000 ευρώ. Ανέφερε δε ότι ο Λούκαζ και η Εϊλινγκ πήγαν να ψωνίσουν παπούτσια, γεγονός που χαρακτήρισε «ανώμαλο για ομηρία», καθώς και για πρωινό, όταν διαπίστωσαν ότι το βρετανικό προξενείο ήταν κλειστό.

Τέλος, ισχυρίζεται ότι η Εϊλινγκ επιδιώκει τη δημοσιότητα, καθώς προσπάθησε να τραβήξει πάνω της το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον, κοινοποιώντας την παρουσία της κοντά στο σημείο τρομοκρατικής επίθεσης στα Ηλύσια Πεδία του Παρισιού τον Απρίλιο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved