Models

Nomads: Ο ασυμβίβαστος κύριος Βασιλάκος! Όσα δεν γνωρίζετε για τον παίκτη που αποχώρησε οικειοθελώς

Χθες το βράδυ παρακολουθήσαμε ένα πραγματικά ανατρεπτικό επεισόδιο του Nomads με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να αποχωρεί από το παιχνίδι οικειοθελώς, επισημαίνοντας πως δεν μπορεί να ανταγωνιστεί στα αγωνίσματα μία συμπαίκτριά του, τη Νατάσα Καλογρίδη, ώστε να παραμείνει στο παιχνίδι. 

Έτσι, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες του παιχνιδιού επιβίωσης και χωρίς πολλά λόγια έκλεισε για πάντα το κεφάλαιο Nomads, τονίζοντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι ό,τι και να γίνει, θα είναι πάντα από τους πρώτους Nomads της ελληνικής τηλεόρασης. Ασυμβίβαστος, νευρικός και γνωρίζοντας πολύ καλά τι θέλει από τη ζωή του, ο Παναγιώτης δεν χαρίζει, όπως έδειξαν τα πράγματα, κάστανα σε κανέναν αφού τόλμησε να εκφράσει τη γνώμη του ακόμα και για τους κανόνες του παιχνιδιού, όταν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του σταμάτησαν τον αγώνα τους επειδή αντίπαλός τους είχε τραυματιστεί.

Εκείνοι που τον γνωρίζουν ξέρουν επίσης πως ο Παναγιώτης είναι πολύ ευθύς τύπος, δεν του αρέσουν τα παρασκήνια και βγάζει σε πέρας ό,τι βάλει στο μυαλό του. Ποδοσφαιριστής και μοντέλο συγχρόνως, τόλμησε σε νεαρότερη ηλικία να πει ένα απολαυστικό και λαχταριστό όχι στον οίκο Versace όταν του πρότειναν συνεργασία, χωρίς ποτέ κανείς να μάθει το γιατί. Πάντως, στο εξωτερικό γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία αλλά και ζήτηση ως μοντέλο, εκπροσωπώντας την ελληνική ομορφιά στις πασαρέλες του Μιλάνου ή της Γαλλίας όπου μεγαλούργησε και σκοπεύει προφανώς να συνεχίσει.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι φίλοι του θεωρούν σίγουρη την επιτυχημένη πορεία του στο μέλλον στον κόσμο της πολιτικής αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι ο ίδιος έχει ήδη υπάρξει στέλεχος του κόμματος που ίδρυσε ο Απόστολος Γκλέτσος. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του...

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved