Νυφούλα ντύθηκε το XL μοντέλο ελληνικής καταγωγής
Models

Νυφούλα ντύθηκε το XL μοντέλο ελληνικής καταγωγής

Η Αννούλα Δρίτσα παντρεύτηκε τον καλό της Γιώργος Ταρκαδάκη στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Αναλήψεως στο Φέρθιου του Νιου Τζέρσι.

Έπειτα από δύο χρόνια σχέση ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, σε μια τελετή με 14 παράνυφους άνδρες και γυναίκες. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η Μαργαρίτα Σκουρλή, ο Αντώνης Σπυροκώστας και ο Γιάννης Δρίτσας.

Το γαμήλιο πάρτι έγινε στο Venettian Catering Hall και όλα ήταν οργανωμένα άψογα, με την τετραώροφη τούρτα να μην περνάει απαρατήρητη.

Οι καλεσμένοι ήταν περισσότερα από 300 άτομα που ταξίδεψαν από την Ελλάδα, τη Γερμανία, τον Καναδά, τη Φλόριντα και το Σικάγο.

Το νεόνυμφο ζευγάρι χόρεψε το «Γι’ αυτό σ’ αγαπώ» του Γιώργου Γιαννιά, αλλά καθ’ όλη την βραδιά ακούστηκαν διάφορα τραγούδια όπως το «Dance with my daughter» του Jason Blaine, το οποίο η νύφη χόρεψε με τον μπαμπά της, και το «Μάνα μου» του Στέλιου Καζαντζίδη, παραγγελία για τον γαμπρό και τη μητέρα του.

Σύμφωνα με την espresso, το μενού περιελάμβανε, φυσικά, και ελληνικές παραδοσιακές νοστιμιές, ενώ η σαμπάνια και το κρασί έρεαν άφθονα.

Η Αννα Δρίτσα, που κατάγεται από τις Κροκεές και τα Βορδόνια Σπάρτης, παρά τις σπουδές αγγλικής φιλολογίας και δημοσιογραφίας με master στην επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις, ασχολείται με το μόντελινγκ.

Αν κι είχε πάντοτε αρκετά παραπανίσια κιλά, με αποτέλεσμα να πέσει θύμα bullying όταν ήταν μικρότερη, δεν το έβαλε κάτω και πέτυχε να γίνει ένα διάσημο μοντέλο για παχουλές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved