Models

Adriana Lima: Η συμβουλή της στις νέες μητέρες: «Να ακούνε το σώμα του»

Για τις διατροφικές της συνήθειες κια για πώς προετοιμάζεται πριν από κάθε σόου, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Adriana Lima ενώ έδωσε τις συμβουλές της στις νέες μητέρες σχετικά με το χάσιμο των κιλών μετά από κάθε εγκυμοσύνη.

«Πίνω πολλά smoothies, χυμούς και τρώω λαχανικά. Παίρνω καθημερινά μια βιταμίνη και πίνω τσάγια βοτάνων για να "καθαρίζω" τον οργανισμό μου. Δεν έχει το ίδιο αποτέλεσμα στο σώμα μου αφότου έγινα μητέρα, γι' αυτό πρέπει να καταβάλλω περισσότερη προσπάθεια», είπε στην Carine Roitfeld δίνοντας τις συμβουλές της.

«Η συμβουλή όμως που θα έδινα στις νέες μητέρες είναι να μην είναι πολύ αυστηρές με τον εαυτό τους και να ακούνε το σώμα τους. Το σώμα σου θα σου δείξει πότε είναι έτοιμο να αθληθεί ξανά. Προπονήσου σκληρά, αλλά μην αμελείς ποτέ την υγεία σου και κράτα τον οργανισμό σου πλήρη σε θρεπτικά στοιχεία ώστε να έχει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεται».

Όσο για το πώς προετοιμάζεται μετά από κάθε σόου;

«Ως μοντέλο, πρέπει να είμαι διαρκώς σε φόρμα. Δύο μήνες πριν το show όμως, προπονούμαι πιο σκληρά και τρώω πιο ελαφριά», είπε χαρακτηριστικά σύμφωνα με το madamefigaro.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved