Μικαέλα Φωτιάδη: Μας συστήνει τη μικρότερη κούκλα αδελφή της, Αλεξάνδρα που είναι επίσης μοντέλο!
Models

Μικαέλα Φωτιάδη: Μας συστήνει τη μικρότερη κούκλα αδελφή της, Αλεξάνδρα που είναι επίσης μοντέλο!

Όταν βλέπει κανείς τη Μικαέλα Φωτιάδη με τη μικρότερη αδελφή της, Αλεξάνδρα Φωτιάδη, είναι δύσκολο να αποφασίσει ποια είναι η πιο όμορφη!

Δεν είναι τυχαίο που σε όποιο διαγωνισμό ομορφιάς έχουν συμμετάσχει, έχουν κερδίσει τίτλους! Η Μικαέλα, πριν από δύο χρόνια, έκανε περήφανη τη χώρα μας καθώς αναδείχθηκε η πιο όμορφη γυναίκα στην Ευρώπη, ένας τίτλος που ακολούθησε πολλών άλλων. Εναν χρόνο πριν είχε στεφθεί Σταρ Ελλάς ενώ το 2011 είχε αναδειχθεί Μiss Young. Επιπλέον το 2012 και το 2013 αναδείχτηκε Miss Tourism. Πρόσφατα ήρθε η σειρά της μικρότερης αδελφής της να κερδίσει τον πρώτο της τίτλο, αυτόν της Β' Αναπληρωματικής Μις Κρήτη, μένοντας πιστή στην απόφαση της να ακολουθήσει τα χνάρια της μεγαλύτερης αδελφής της, Μικαέλας. Ο φωτογραφικός φακός συνάντησε τα δύο όμορφα κορίτσια στη στολισμένη Γλυφάδα, όπου και βρίσκεται το σπίτι της Μικαέλας. Σε γιορτινή διάθεση χαμογελούν και ποζάρουν, ενώ μιλούν για την υπέροχη σχέση τους. Η Μικαέλα Φωτιάδη νιώθει πολύ περήφανηγια τη μικρή της αδελφή, σχολιάζοντας πως η Αλεξάνδρα έλαμπε στον διαγωνισμό Μις Κρήτη 2017 περισσότερο απ' ό,τι η ίδια σε όλους τους διαγωνισμούς ηου έχει λάβει μέρος, «θα μπορούσε άνετα να κερδίσει διαγωνισμό στο εξωτερικό και σίγουρα θα τη βοηθήσω εγώ γι' αυτό», δηλώνει αποφασιστικά στη Real η Μικαέλα και συνεχίζει: «Η Αλεξάνδρα είναι 20 χρόνων και πιο μικρή είχε περπατήσει σε πασαρέλα. Τότε, όμως προτεραιότητα της ήταν το σχολείο. Τώρα νιώθει πιο ώριμη για να συνδυάσει το μόντελινγκ με τις σπουδές της στη Νομική».
Η οικογένεια Φωτιάδη είναι πολύ δεμένη και .φροντίζουν κάθε χρόνο, στις γιορτές να βρίσκονται όλοι μαζί. Η Αλεξάνδρα λέει: «Είμαστε τέσσερα πολύ αγαπημένα αδέλφια χωρίς κόντρες και τσακωμούς πέρα από το φυσιολογικό. Παρόλο που οι γονείς μας είναι διαζευγμένοι και η μητέρα μου ζει στην Ολλανδία και ο πατέρας μου στην Κρήτη, υπάρχει μεγάλη στήριξη και από τους δύο. Πέρυσι στις γιορτές ήμασταν όλοι μαζί με τρν πατέρα μας φέτος θα είμαστε όλοι στη μαμά στην Ολλανδία». Και τα δύο κορίτσια είναι μονίμως με μία βαλίτσα στο χέρι, με την Αλεξάνδρα να μετακινείται ανάμεσα στις δύο πατρίδες της -και τη Μικαέλα να έχει ως βάση της την Αθήνα, αλλά να ταξιδεύει συχνά για δουλειές ή για να βρεθεί στη Ρόδο όπου ο σύντροφος της, Γιάννης Μπορμπόκης, διαθέτει επιχειρήσεις.
«Τα Χριστρύγεννα και την Πρωτοχρονιά ζούμε ιδιαίτερα ζεστές στιγμές γιατί παντρεύουμε τα ελληνικά μετά ολλανδικά έθιμα, με τον πατέρα μας να ετοιμάζει πάντα γαλοπούλα και τη μητέρα μας διάφορες λιχουδιές για τη μεγάλη μας οικογένεια, θυμόμαστε πάντα ότι πηγαίνοντας στην εκκλησία της ενορίας μετά τη λειτουργία, οι γονείς μας μας μιλούσαν για την αγάπη και την αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους», θυμάται η Αλεξάνδρα, ενώ η Μικαέλα εξομολογείται: «Είναι μνήμες που μας ακολουθούν και αυτές οι μνήμες με κάνουν να έχω την ανάγκη της προσφοράς στους συνανθρώπους μας. Με τη σειρά μου μεταφέρω την αγάπη και τη στοργή που πήρα στην οικογένειά μου και στο παιδί μου», συμπληρώνει για τον λίγων μόλις μηνών γιο της που απεκτησε με τον Γιάννη Μπορμπόκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved