Το ξεκατίνιασμα δυο μοντέλων στο διαδίκτυο αποκάλυψε σκάνδαλο σε διαγωνισμό ομορφιάς
Models

Το ξεκατίνιασμα δυο μοντέλων στο διαδίκτυο αποκάλυψε σκάνδαλο σε διαγωνισμό ομορφιάς

Χαμός στο διαδίκτυο με τα δυο μοντέλα και υποψήφιες στον διαγωνισμό ομορφιάς.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μια άρχισε να κατηγορεί την άλλη στο Instagram ότι για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό ομορφιάς αλλά και για ν’ αποκομίσει άλλα πράγματα έκανε σεξ με υψηλόβαθμα στελέχη του διαγωνισμού.

Τα δυο μοντέλα από την Βενεζουέλα ξεκατινιάστηκαν στην κυριολεξία και έγιναν πρώτο θέμα σε όλα τα μέσα. Μάλιστα, όση ώρα οι δυο τους αντάλλασσαν βαριές κατηγορίες έβγαιναν στην φόρα – χωρίς να το καταλάβουν- ότι διοργανωτές και μέλη της κριτικής επιτροπής έταζαν αυτοκίνητα, ακριβά ταξίδια και ζητούσαν ως αντάλλαγμα σεξ για να έχουν καλύτερη μεταχείριση στον διαγωνισμό.

Η διοργανώτρια εταιρία τα είδε όλα αυτά και «πάγωσε» τον διαγωνισμό μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση από τον εσωτερικό έλεγχο. Μάλιστα, η εταιρία σε ανακοίνωση της αναφέρει: «Στον απόηχο των συμβάντων που συζητήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα blogs από κάποια άτομα που συνδέονται με το Μις Βενεζουέλα, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε εσωτερική έρευνα για να διαπιστώσουμε αν οι υποψήφιες παραβίασαν τον αυστηρό κώδικα αρχών μας γι’ αυτό και όλα το κάστινγκ διακόπτονται προσωρινά».

Μετά από όλα αυτά δεν ξέρουμε εάν η Αναρέλα Μπόνο και η Ρότσιο Χιγκέρα βρουν το δίκιο τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved