Μαρία Ψήλου: «Ήταν μεγάλο μάθημα αυτό το ταξίδι για μένα»
Models

Μαρία Ψήλου: «Ήταν μεγάλο μάθημα αυτό το ταξίδι για μένα»

Η εμπειρία της συμμετοχής της στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Κόσμος» ήταν δυνατή, αλλά επισκιάστηκε από πολλά λάθη της διοργάνωσης, με κορυφαίο ότι την παρουσίασαν ως εκπρόσωπο της Βουλγαρίας!

Η Σταρ Ελλάς Μαρία Ψήλου εξηγεί στην espresso: «Υπήρξαν πολλά παρόμοια “λάθη”, τα οποία μεν διορθώνονταν έπειτα από παρεμβάσεις του κ. Πρεβελάκη, αλλά θεωρώ ότι ήταν αρκετά για να μου στερήσουν μια διάκριση. Ηταν μεγάλο μάθημα αυτό το ταξίδι για μένα. Σκεφτείτε ότι βρέθηκα ολομόναχη στην άλλη πλευρά του πλανήτη -σε ένα νησί της Κίνας- χωρίς να μιλά κανείς αγγλικά για να συνεννοηθώ. Γενικά, η διοργάνωση είχε πολλά κενά. Το αποκορύφωμα ήταν ότι δεν με ειδοποίησαν εγκαίρως για την πτήση της επιστροφής και έμεινα μόνη μου στο αεροδρόμιο, ενώ όλοι οι άλλοι έφυγαν κανονικά. Ευτυχώς με βοήθησε η αποστολή της Ρουάντα, γιατί εκεί θα ήμουν ακόμα!» αναφέρει γελώντας.

Ηταν η ίδια περίοδος που απασχόλησε τη δημοσιότητα και η υπόθεση της σύλληψης στο Χονγκ Κονγκ του μοντέλου Ειρήνης Μελισσαροπούλου, που μετέφερε 2,6 κιλά κοκαΐνη. Προτού γίνει γνωστό το όνομά της, όμως, κάποιοι βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα ότι επρόκειτο για τη Σταρ Ελλάς. «Πιστεύω ότι σε κάθε επάγγελμα μπορεί ο καθένας να παρεκτραπεί ή να εκμεταλλευτεί, με την κακή έννοια, τις δυνατότητες που του δίνονται. Υπάρχουν κορίτσια που βρίσκονται μπλεγμένα σε δύσκολες καταστάσεις. Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα της κοπέλας που συνέλαβαν στο αεροδρόμιο με ναρκωτικά, και μάλιστα στην αρχή είχαν θεωρήσει ότι επρόκειτο για εμένα, που εκείνο τον καιρό επέστρεφα από τον διαγωνισμό “Μις Κόσμος”» εξηγεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved