Καταφθάνει σε τρεις μήνες το «αγγελούδι» της
Models

Καταφθάνει σε τρεις μήνες το «αγγελούδι» της

Η Καντίς Σουάνπολ στα 29 της χρόνια διανύει τον έκτο μήνα της κύησής της, την οποία αποκαλύπτει γυμνή, σε όλο το μεγαλείο της.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram η καλλονή, με χρυσαφί ηλιοκαμένη επιδερμίδα, κρατάει με το ένα χέρι την κοιλιά της, ενώ με το άλλο καλύπτει έξυπνα το στήθος της.

«Το σώμα ανθεί. Το μονοπάτι ανάμεσα στο πνευματικό και το σωματικό... δεν είναι φανταστικές οι γυναίκες;» έγραψε η Σουάνπολ, η οποία περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον συνάδελφό της Χέρμαν Νικόλι. Αφού έφερε στον κόσμο τον γιο τους Ανακάν, η εντυπωσιακή Νοτιοαφρικανή είχε αποκαλύψει, όπως αναφέρει η espresso, λεπτομέρειες για τον φυσικό τοκετό της ανεβάζοντας και πάλι μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, που την έδειχνε γυμνή δύο μέρες πριν από τη γέννηση του Ανακάν.

Εκεί το μοντέλο της Victoria's Secret ευχαριστούσε όλους τους γιατρούς που το βοήθησαν να κάνει «πραγματικότητα το όνειρό του με μια απολύτως φυσική και ανθρώπινη γέννα».

«Κάθε γυναίκα αξίζει να ζήσει αυτή τη στιγμή. Να νιώσει πόση δύναμη και ευλογία δίνει το να φέρνεις μια νέα ζωή στον κόσμο» συμπλήρωνε τότε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved