Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: «Δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor»
Models

Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: «Δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor»

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος μοιράζεται τις εμπειρίες του στο Survivor. Όταν κοιμόταν στη φύση και ζούσε χωρίς προστασία, δεν υπήρχε φόβος και για άλλους κινδύνους;

«Κίνδυνοι... Το τρομερό είναι ότι κάθε μέρα συνειδητοποιούσες ότι τα όρια σου αυξάνονται. Από ένα σημείο και μετά δεν ένιωθες ούτε κρύο ούτε φόβο. Πλέον, είχαμε γίνει λίγο σαν ζώα, το μόνο που μας απασχολούσε ήταν το ένστικτο της επιβίωσης. Εκεί καταλαβαίνεις ότι δεν χρειάζεσαι πολλά για να είσαι ευτυχισμένος» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Θα πηγαίνατε ξανά;

«Όχι, δεν θα ξαναπήγαινα. Όποιο μάθημα ήταν να πάρω το πήρα. Αν το ξαναέκανα, θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα για να περάσω πάλι τόσες δυσκολίες. Τα μαθήματά μου τα έμαθα να είμαι ευγνώμων και να εκτιμάω αυτά πού μου δίνει η ζωή. Αυτά είναι τα έπαθλα, ούτε τα λεφτά, η δημοσιότητα.»

-Αποχωρήσατε οικειοθελώς λόγω του τραυματισμού σας. Πώς είστε τώρα;

«Είμαι σε φάση συναρμολόγησης. Έχω αρκετά μεγάλο πρόβλημα με το γόνατο μου και τη μέση μου. Έχω διάφορα προβλήματα που προσπαθώ να αντιμετωπίσω, αλλά όλα είναι πρόκληση. Είχα χαμηλό δείκτη λίπους και έχασα πολλά κιλά, κυρίως μυς, οπότε νιώθω αδυναμία και θέλω σύντομα να γίνω ξανά όπως ήμουν, για να επιστρέψω στη γυμναστική που είναι η ζωή μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved