Σάντυ Παπακώστα: «Ήταν η δεύτερη φορά που έμπαινα σε ρόλο μοντέλου κι έτσι δεν είχα τρακ»
Models

Σάντυ Παπακώστα: «Ήταν η δεύτερη φορά που έμπαινα σε ρόλο μοντέλου κι έτσι δεν είχα τρακ»

Είναι μόλις δεκαέξι ετών, μαθήτρια της Β' τάξης λυκείου, και όμως, μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο της, φαίνεται ότι διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία-προσόντα για μια επιτυχημένη πορεία στο εγχώριο fashion system.

Πήρε μάλιστα το βάπτισμα του πυρός στο MadWalk όταν περπάτησε με αυτοπεποίθηση επαγγελματία στην επίδειξη μόδας του Δημήτρη Πέτρου, ενώ ακολούθησαν οι εμφανίσει της στα fashion shows των MiRo και του Βασίλη Ζούλια, τα οποία όχι μόνο συζητήθηκαν αλλά κέρδισαν επάξια θέση στον Τύπο της μόδας.

«Η επίδειξη του Βασίλη Ζούλια ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Η επιλογή εκείνου του θαυμάσιου νεοκλασικού σπιτιού στο κέντρο της Αθήνας προσέδωσε στο σόου τον αριστοκρατικό αέρα της παλιάς Αθήνας, ενώ το γεγονός ότι δείξαμε τα ρούχα σε τόσο κοντινή απόσταση από το κοινό δημιούργησε μια αίσθηση σπάνιας οικειότητας. Τα μοντέλα συνεργαστήκαμε όμορφα μεταξύ μας και η εμπειρία για μένα αποδείχθηκε, συνολικά, υπέροχη. Ήταν η δεύτερη φορά που έμπαινα σε ρόλο μοντέλου κι έτσι δεν είχα το τρακ της πρώτης φοράς και την αγωνία για το αν θα το κάνω καλά ή όχι. Ένιωσα άνετα, σαν να πήγαινα βόλτα. Ίσως να έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι με παρακολούθησαν και οι γονείς μου. Η μητέρα μου ήταν εμφανώς συγκινημένη», αναφέρει η Σάντυ Παπακώστα σε συνέντευξη της στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved