Ελευθερία Κεφαλά: Το μόντελινγκ, το βόλεϊ και οι σπουδές στην Νομική
Models

Ελευθερία Κεφαλά: Το μόντελινγκ, το βόλεϊ και οι σπουδές στην Νομική

Η Ελευθερία Κεφαλά ήταν μια 16χρονη μαθήτρια όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στον απαιτητικό χώρο του μόντελινγκ.

Η μετοχή της ανέβηκε κατακόρυφα όταν ο οίκος Cacharel την επέλεγε για την πασαρέλα του, ενώ στα highlights των απαρχών της καριέρας της συγκαταλέγεται και η συνεργασία της με το διεθνές πλέον brand Angelos Bratis, όταν την έχρισε -άτυπα-πρέσβειρα του στην Ελλάδα.

Το 2013, με τον τίτλο της Miss Internet στα χέρια, πρωταγωνίστησε σε σημαντικές καμπάνιες και καταλόγους δουλειές οι οποίες, αν και έγιναν στην Ελλάδα, είχαν προορισμό την αγορά του εξωτερικού, όπως η νεανική σειρά του Armani.

«Μου άρεσε να αλλάζω τα ρούχα του σχολείου ή τη φόρμα τον βόλεϊ, να παίρνω θέση μπροστά στην κάμερα και να παίζω με τον φακό», αποκαλύπτει, καθώς την εποχή εκείνη ήταν επίσης πρωταθλήτρια βόλεϊ με την ομάδα του ΠΑΟ. «Η εναλλαγή δραστηριοτήτων συνετέλεσε στο να μη βαριέμαι ποτέ. Ποτέ, επίσης, δεν άφησα σε δεύτερη μοίρα τις υπόλοιπες υποχρεώσεις μου. Δεν έκανα ούτι αθλητισμό, ούτε μόντελινγκ εις βάρος τού σχολείου. Υπήρξα πάρα πολύ καλή μαθήτρια» λέει στο Πρώτο Θέμα και η πραγματικότητα την επιβεβαιώνει αφού η Ελευθερία αυτή τη στιγμή είναι πλέον φοιτήτρια στο τρίτο έτος της Νομικής Σχολής Αθηνών.

«Η Νομική πάντα με ενδιέφερε. Ο πατέρας μου είναι υπάλληλος του Εφετείου Αθηνών και εγώ τριγύριζα στις δικαστικές αίθουσες από παιδί. Παρά το ασφυκτικά γεμάτο πρόγραμμα μου στον χώρο της μόδας, δεν εγκατέλειψα ποτέ τις μαθητικές υποχρεώσεις μου. Αντιθέτως, ήμουν πέραν του δέοντος επιμελής και συνεπής».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved