Τι κάνει σήμερα η νικήτρια του Next Top Model 2;
Models

Τι κάνει σήμερα η νικήτρια του Next Top Model 2;

Το Net top model επιστρέφει!

Αναμένεται να ξεκινήσει στο τέλος του Οκτώβρη και να ολοκληρωθεί τον Γενάρη, μέσα σε 24 επεισόδια, διάρκειας μιας ώρας, που θα προβάλλονται δύο φορές την εβδομάδα.

Η νικήτρια του 2ου κύκλου, Σιντορέλα Τόλη σήμερα είναι 24 χρονών και δηλώνει στο Down Town κατενθουσιασμένη με το comeback του σόου.

«Όταν είδα τη διαφήμιση, χάρηκα πάρα πολύ και είπα από μέσα μου "θέλω να ξαναπάω, μπορώ;". Άλλωστε, είχα πολύ όμορφες αναμνήσεις από το σόου. Η πιο δυνατή ήταν όταν άκουσα το όνομα μου ως νικήτριας. Δεν το πίστευα. Όσο για την πιο δυσάρεστη εμπειρία, ήταν όταν τα κορίτσια πήγαν στο Παρίσι και αναγκάστηκα να μείνω πίσω τις τρεις πρώτες μέρες επειδή είχα πρόβλημα με τα χαρτιά μου».

Πόσο τη βοήθησε, όμως, η νίκη της; «Η αλήθεια είναι ότι με βοήθησε, αλλά βγήκα από το παιχνίδι μια εποχή που είχε μόλις ξεσπάσει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Τα πράγματα ήταν λίγο δύσκολα Βέβαια, από τότε ασχολούμαι μόνο με το modeling και είχα πολύ καλή ανταπόκριση από την Ασία και συγκεκριμένα από την Κίνα. Τα τελευταία τρία χρόνια πηγαινοέρχομαι και κάνω καταλόγους, φωτογραφίσεις, επιδείξεις, τα πάντα τους αρέσω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved