Το plus size model Nadia δηλώνει: « Πλέον, δεν με ορίζουν οι απόψεις των άλλων»
Models

Το plus size model Nadia δηλώνει: « Πλέον, δεν με ορίζουν οι απόψεις των άλλων»

Tο μέγεθος μετράει στην περίπτωση της Nadia από τη Φλόριντα.

Γιατί η 29χρόνη fashion blogger σχεδιάστρια και plus size model απέδειξε ότι δεν χρειάζεται να είσαι 50 κιλά άνθρωπος για να θεωρείσαι θεά και να κάνεις καριέρα στον χώρο της μόδας.

Γιατί η Nadia είναι ένα από τα πιο επιδραστικά plus size models εκεί έξω και θα σε πείσει να ακολουθήσεις την κοσμοθεωρία της που λέει ότι οι πιο sexy άνθρωποι είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι είναι sexy; Κάπως έτσι, το κορίτσι που λατρεύει να δείχνει τις καμπύλες του προσπαθεί να διαδώσει το μήνυμα του body positivity στους followers της στο Instagram, που σήμερα ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο.

Το ίδιο θα κάνει και στις 2 Ιουνίου, στην ομιλία της στο TEDxAthens πού θα γίνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με θέμα Ordinary. Η ίδια, λίγο πριν από την εμφάνιση της, παρέδωσε για το Down Town μερικά μαθήματα αυτοπεποίθησης.

«Θα πω κάποιες προσωπικές ιστορίες και θα εξηγήσω πώς η αυτοπεποίθηση μου ήταν ο βασικός παράγοντας για να αξιοποιήσω στο μέγιστο τις ικανότητες μου. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να περάσω. Ότι είμαστε όλοι επαρκείς και ότι μόνο αλλάζοντας τη σκέψη μας μπορούμε να αξιοποιήσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Ελπίζω ν' ανοίξω τα μάτια του κοινού και όσων δουν στο μέλλον το video μου στο Internet»

Πώς διαχειρίζεσαι εκείνους που κάνουν body shaming στο Instagram;
«Ποτέ δεν κατάλαβα πώς γίνεται κάποιος να νομίζει ότι έχει το δικαίωμα να σχολιάζει και να κρίνει το σώμα ενός ανθρώπου. Στο TEDxAthens θα εξηγήσω πώς το άφηνα να με ενοχλεί στην αρχή της καριέρας μου και πώς πλέον έχει ωριμάσει η σχέση μου με τον εαυτό μου. Πλέον, δεν με ορίζουν οι απόψεις των άλλων. Οπότε, συνήθως κάνω delete τα αρνητικά σχόλια και μπλοκάρω τους χρήστες»

Πιστεύει ότι κάθε γυναίκα μπορεί να φορέσει οτιδήποτε; Δεν υπάρχουν απαγορευμένα ρούχα για τα plus size κορίτσια;
«Δεν υπάρχουν κανόνες στο τι πρέπει να φοράμε. Πρέπει να φοράμε ό,τι μας κάνει να αισθανόμαστε καλά. Δεν πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες που επινόησαν η κοινωνία και τα περιοδικά. Δεν πρέπει να φοράμε αυτά που οι άλλοι πιστεύουν ότι πρέπει να φοράμε», λέει στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved