Ευαγγελία Κουταλίδου: «Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια για να με επιλέξουν για κάποιες δουλειές
Models

Ευαγγελία Κουταλίδου: «Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια για να με επιλέξουν για κάποιες δουλειές

Μπορεί να κατέκτησε τη δεύτερη θέση του Νext Top Model στον 2ο κύκλο, όμως, η 28χρονη σήμερα Ευαγγελία Κουταλίδου δεν θεωρεί ότι το show της άλλαξε τη ζωή.

«Για να είμαι ειλικρινής, όλο αυτό συνέπεσε με μια πολύ ακατάλληλη περίοδο, ακριβώς πάνω στην κρίση. Είχαν σταματήσει οι παραγωγές, οι φωτογραφίσεις, οπότε δεν θα έλεγα ότι βοήθησε αρκετά. Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια για να με επιλέξουν για κάποιες δουλειές. Όμως, δεν έχει σημασία, ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία και έκανα φιλίες» τόνισε στο Down Town.

Μέσα σε όλα αυτά, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον Jean Paul Gaultier στο Παρίσι. «Ήταν από τις πιο έντονες στιγμές και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Μάλιστα, off camera με έπιασαν οι συνεργάτες του και μου είπαν να δοκιμάσω ένα ρούχο που είχε ράψει για τη Madonna, για να το δει πάνω μου». Τις όμορφες αναμνήσεις φρόντισε να κρατήσει στο μυαλό της η Ευαγγελία, γι’ αυτό και δεν είδε ποτέ ούτε μισό επεισόδιο του show. «Καμιά φορά μπορεί να αλλοιωθούν πράγματα ή να κοπούν στο μοντάζ. Οπότε επέλεξα να μην το δω ποτέ για να κρατήσω την ανάμνηση που έχω», είπε. Σήμερα ασχολείται ακόμα με το modeling, με κορυφαία στιγμή τη συνεργασία της με τον σχεδιαστή παπουτσιώνGiuseppe Zanotti, αλλά και τη συμμετοχή της στην Εβδομάδα Μόδας στο Ντουμπάι. Μόλις πέρυσι, η Ευαγγελία παντρεύτηκε στις Σπέτσες τον σύντροφο της, Γιώργο, που είναι επιχειρηματίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved