Δήμητρα Αλεξανδράκη: Θέλει να γίνει κριτής στο Next top model 3
Models

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Θέλει να γίνει κριτής στο Next top model 3

Ίσως πρόκειται για την πιο δημοφιλή παίκτρια που πέρασε από το Next Top Model.

Έγινε viral για τα καυστικά της σχόλια προς τις συναδέλφους της και τη sexy εικόνα της. Πώς όμως έμαθε ότι θα γίνει το καινούργιο Next Top Model;

«Έχω επαφές με τον Χάρη Χριστόπουλο, εκείνος μου ανακοίνωσε ότι θα γίνει το νέο Next Top Model. Μου φάνηκε τρομερό που θα επιστρέψει στην τηλεόραση και θα μπορέσουν να αναδειχτούν νέα μοντέλα. Δεν έχω συζητήσει με την παραγωγή, αλλά πραγματικά θα ήθελα πολύ να συμμετάσχω στο συγκεκριμένο show είτε ως κριτής είτε ως σύμβουλος των κοριτσιών», είπε στο Down Town η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η Δήμητρα, μάλιστα, μοιράστηκε μια άγνωστη ιστορία απόδρασης, από το μακρινό 2009 «Αν και είχαμε φύλαξη, βγήκα κρυφά έξω από το σπίτι του Next Top Model για να δω έναν φίλο μου και δεν με κατάλαβε κανείς. Για την ακρίβεια, κατέβηκα από τον τρίτο όροφο με μια κουβέρτα που μου κρατούσε η Νάιλα, έπεσα πάνω σε κάτι κεραμίδια, πέρασα από χωράφια και πήδηξα από μάντρες με περιφράξεις. Η Νάιλα βρισκόταν στο πάνω μπαλκόνι με έναν φακό. που αναβόσβηνε και ήξερα ότι στο ένα σινιάλο έπρεπε να επιστρέψω, στα πολλά όχι. Έμεινα μισή ώρα και το έκανα επειδή είχα την ανάγκη να δω έναν φίλο. Στην επιστροφή, επειδή δεν μπορούσα να ξανανέβω από εκεί που κατέβηκα, σκαρφάλωσα πάνω περνώντας μέσα από μια τριανταφυλλιά. Την επόμενη μέρα, όλοι με ρωτούσαν "γιατί είσαι κατά γρατζουνισμένη;" και δεν ήξερα τι να τους απαντήσω».

Η παίκτρια που συνδέθηκε με κάποιες ίντριγκες, μάλιστα, σχολίασε τις απέλπιδες προσπάθειες που έκαναν οι δημοσιογράφοι της παραγωγής προκειμένου να τις ανακατώσουν: «Την ώρα που δίναμε μια συνέντευξη στο booth, οι δημοσιογράφοι μας έλεγαν "η τάδε είπε αυτό για σένα σε ένα πηγαδάκι και δεν το άκουσες". Και εκείνη την ώρα είσαι οn camera και λες "α, έτσι είπε;" και ούτω καθεξής».

Η Δήμητρα σήμερα κάνει modeling «από χόμπι», όπως αναφέρει, ασχολείται με μια σειρά αξεσουάρ που έχει κυκλοφορήσει και προωθεί στο instagram διάφορα brands. Η ίδια, όμως, με 100.000 followers στο instagram, νιώθει από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες του Next Top Model; «Η αλήθεια είναι ότι από αυτό που μου λένε διάφοροι δημοσιογράφοι είναι ότι ήμουν από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες. Αυτό συνέβη γιατί δεν τα παράτησα ποτέ, ενώ τα περισσότερα κορίτσια δεν ασχολήθηκαν καν με τον χώρο της μόδας», απάντησε κλείνοντας με μια φαρμακερή ατάκα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved