Το μοντέλο που άφησε πίσω την Βραζιλία για τα μάτια ενός Έλληνα
Models

Το μοντέλο που άφησε πίσω την Βραζιλία για τα μάτια ενός Έλληνα

Η Σάρα Φρέιτας επιβεβαιώνει τη φήμη που θέλει τα κορίτσια από τη Βραζιλία να είναι προικισμένα από τη φύση με υπέροχες σωματικές αναλογίες και εκρηκτικό ταπεραμέντο.

Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι πολλά από τα διασημότερα μοντέλα του κόσμου που κυριαρχούν στις διεθνείς πασαρέλες κατάγονται από τη μεγαλύτερη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

«Οι Βραζιλιάνοι προερχόμαστε από τη μέρη διαφόρων εθνοτήτων και αυτό μας χαρίζει ένα εξωτικό physique», εξηγεί στο Πρώτο Θέμα η ίδια.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρίο, όπου και την ανακάλυψε κάποιος φωτογράφος, ανοίγοντας της τον δρόμο για ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία του κόσμου.

Ο έρωτας με τον σύζυγο της υπήρξε κεραυνοβόλος. Όταν κάποιο βράδυ σε κοινή παρέα γνώρισε τον Τάσο, ο οποίος -αν και γραφίστας- έπαιζε ερασιτεχνικά βραζιλιάνικη μουσική, αποφάσισε να ακολουθήσει την καρδιά της και να μείνει για πάντα στην Ελλάδα.

«Πρωτοήρθα στην Ελλάδα μικρή για να κάνω κάποιες καμπάνιες και να φωτογραφηθώ για το Ελληνικό Marie Claire Όταν γνώρισα τον άνδρα μου, αποφάσισα ότι θέλω να μείνω εδώ. Η ζωή στη Βραζιλία εξάλλου δεν είναι ασφαλής», υπογραμμίζει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved