Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Κριτής στο Next Top Model
Models

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Κριτής στο Next Top Model

Η πρόταση να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή της αναβίωσης του θρυλικού «Next Top Model» εν Ελλάδι από το Star πιθανότατα ήταν πολύ δελεαστική, ώστε η Hλιάνα Παπαγεωργίου να αφήσει έστω βραχυπρόθεσμα τη βάση της στη Νέα Υόρκη και να επιστρέψει στα πάτρια.

Ο σκοπός για ένα μοντέλο με διεθνή καριέρα είναι ίσως ιερός, αφού τώρα καλείται να εντοπίσει, να διακρίνει και να αναδείξει τα χαρακτηριστικά που θα κάνουν τις νεότερες φιλόδοξες συναδέλφους της να διεκδικήσουν το όνειρο τους σε φωτογραφήσεις και catwalks.

Σε ένα μικρό διάλειμμα από το διήμερο κάστινγκ για τις ιδανικές υποψήφιες στην Κρήτη τη ρωτήσαμε τι αναζητά στην επόμενη γενιά των ντόπιων μοντέλων.

«Σίγουρα ψάχνω κάποια βασικά χαρακτηριστικά όπως σωστές γωνίες προσώπου ή αναλογία σώματος, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραιτήτως έναν αδύνατο σωματότυπο. Με ενδιαφέρει όμως και η αυτοπεποίθηση, η θέληση, το έντονο βλέμμα. Να καταλαβαίνεις ότι πίσω από όλα αυτά υπάρχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία», εξηγεί στο Tv Έθνος.

Όσο για τον λόγο που η ίδια έδωσε τα χέρια με την παραγωγή; «Το ότι θα έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε κορίτσια ανεξαρτήτου ύψους ή μεγέθους αλλά κυρίως λόγω προσωπικότητας», είπε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved