Αυτοκτόνησε η μούσα του Bryan Ferry
Models

Αυτοκτόνησε η μούσα του Bryan Ferry

Έφυγε από τη ζωή, η μούσα του Bryan Ferry, με την οποία απέκτησε τέσσερις γιους.

Μάλιστα, άφησε τη σφραγίδα της στον κόσμο της μόδας, υπήρξε μια εμβληματική μορφή του κοσμικού Λονδίνου.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του αδελφού της, η 58χρονη Lucy Helmore αυτοκτόνησε στην Ιρλανδία, τριγυρισμένη από «τα πολυαγαπημένα της σκυλιά». Ο αδελφός της Ed Helmore, δημοσιογράφος που διαμένει στη Νέα Υόρκη, δήλωσε στην Daily Mail : «Η Λούση έδινε μάχη εναντίον χρόνιας κατάθλιψης, μια μάχη που την έχασε την Δευτέρα».

Η Lucy Birley έγινε διάσημη όταν παντρεύτηκε τον Bryan Ferry και έκαναν τέσσερις γιούς. Γεννήθηκε το 1960 στο Λονδίνο και πόζαρε για την διάσημο Robert Mapplethorpe. Σύμφωνα με το BBC «είχε σημαδέψει τον κόσμο της μόδας, πέρα από τη δουλειά της ως μοντέλο. Σχεδιαστές όπως οι Christian Lacroix, Manolo Blahnik και Philip Treacy την ανέφεραν ως επιρροή στη δουλειά τους».

Από το 2006 η Lucy ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Robin Birley, γιό της Λαίδης Annabel Goldsmith. Ο σύζυγός της ανακοίνωσε το τρομερό νέο: «Τη Δευτέρα, η Lucy Birley πέθανε στις διακοπές της στην Ιρλανδία. Γύρω της ήταν οι αγαπημένοι της σκύλοι Daisy, Peg και Daphne. Ο σύζυγός της Robin και οι γιοί της – Otis, Isaac, Tara et Merlin – είναι συντετριμμένοι και ζητούν να γίνει σεβαστή η προσωπική της ζωή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved