Ελίζαμπεθ Αρώνη: «Δεν έχω κάνει ποτέ μου σχέση με Γερμανό»
Models

Ελίζαμπεθ Αρώνη: «Δεν έχω κάνει ποτέ μου σχέση με Γερμανό»

Η Ελίζαμπεθ Αρώνη ζει στο Βερολίνο, εργάζεται με επιτυχία ως μοντέλο και παρ' όλα αυτά της λείπει η πατρίδα τη στιγμή που για πολλές Ελληνίδες η καριέρα στο εξωτερικό αποτελεί όνειρο ζωής.

«Ο λόγος που εγκατέλειψα την Ελλάδα είναι ότι οι επαγγελματικές ευκαιρίες που μου προσφέρονται στη Γερμανία είναι καλύτερες. Η κρίση στη χώρα μας έχει χτυπήσει και τον χώρο του μόντελινγκ. Οπότε ένα νέο μοντέλο θα βρει καλύτερες ευκαιρίες στο εξωτερικό. Ωστόσο, από πλευράς τρόπου ζωής και ανθρώπων η Ελλάδα δεν συγκρίνεται με τίποτα. Είναι μοναδική στον κόσμο» τόνισε στο Gala.
-Υπάρχουν διαφορές στον τρόπο ζωής που ακολουθείς στη Γερμανία σε σχέση με αυτόν στην Ελλάδα;

«Η αλήθεια είναι ότι ο τρόπος ζωής μου στη Γερμανία είναι τελείως διαφορετικός από αυτόν στην Ελλάδα. Κοιμάμαι πάρα πολύ νωρίς, προσέχω πολύ τη διατροφή μου, πηγαίνω στο γυμναστήριο. Στην Ελλάδα διασκεδάζω και λίγο παραπάνω.»

-Προτιμάς τους Έλληνες ή τους Γερμανούς ως συντρόφους;

«Το ήξερα ότι θα το ρωτούσες! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάνει ποτέ μου σχέση με Γερμανό. Κάνω μακροχρόνιες σχέσεις και αυτές πάντα με Έλληνες.»

-Έχεις δηλώσει ότι θαυμάζεις την Αντζελίνα Τζολί. Ανήκει κι αυτή στους λόγους που σε έκαναν να σπουδάσεις ηθοποιός;

«Όχι ακριβώς. Δεν θα ήθελα να μοιάσω σε κάποιον. Απλώς η συγκεκριμένη ηθοποιός μου αρέσει πολύ σε πολλά επίπεδα. Θαυμάζω το ταλέντο της στην υποκριτική, τον τύπο της ομορφιάς της, τον τρόπο με τον-οποίο αντιμετωπίζει τη ζωή. Ωστόσο, ήθελα να σπουδάσω ηθοποιός πολύ πριν μάθω καν την ύπαρξη της.»

-Είναι αλήθεια ότι κάνεις τα πρώτα σου βήματα ως ηθοποιός σε γερμανική ταινία;

«Ναι, ισχύει, αν και ήταν ένας μικρός ρόλος. Ήταν το πρώτο casting που πήγα ως ηθοποιός και με έκλεισαν, με πήραν κατευθείαν!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved