Η «βασίλισσα» της ομορφιάς με τα σκοτεινά μυστικά – Στη φυλακή για τη δολοφονία του συζύγου της
Models

Η «βασίλισσα» της ομορφιάς με τα σκοτεινά μυστικά – Στη φυλακή για τη δολοφονία του συζύγου της

Από τα καλλιστεία στη φυλακή για δολοφονία.

Δεκατρία ολόκληρα χρόνια από τη δολοφονία του πολυεκατομμυριούχου συζύγου της από πληρωμένο δολοφόνο, ύστερα από μόλις έξι μήνες γάμου, και την καταδίκη αθώου, βασίλισσα ομορφιάς από το Πόρτο Ρίκο έρχεται αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη.
Η Αουρεα Βάσκεζ Ρίχος στο μεσοδιάστημα... σουλάτσαρε σε χώρες της Ευρώπης, παντρεύτηκε δύο φορές αποκτώντας τρία παιδιά, ενώ έδωσε λυσσαλέα μάχη για να μην εκδοθεί στις ΗΠΑ.Στη δίκη που ξεκίνησε χθες στο Σαν Χουάν του Πόρτο Ρίκο, η Ρίχος κατηγορείται ότι με συνεργό την οικογένειά της το 2005 πλήρωσε 3.000.000 δολάρια (2.600.000 ευρώ) στον Αλεξ Κολόν για να σκοτώσει τον Καναδό εν διαστάσει σύζυγό της Ανταμ Ζόελ Ανχανγκ. Η Ρίχος, που είχε κερδίσει τοπικό διαγωνισμό ομορφιάς, φέρεται ότι του έστησε παγίδα, προσκαλώντας τον να συζητήσουν για το διαζύγιό τους στο εστιατόριο που της είχε αγοράσει ο Ανχανγκ ως γαμήλιο δώρο. Εξω από το εστιατόριο, ένας άντρας μαχαίρωσε τον Ανχανγκ σκοτώνοντάς τον και τραυμάτισε ελαφρά τη Ρίχος.Η αστυνομία αντιμετώπισε το περιστατικό σαν απόπειρα ληστείας και δύο χρόνια αργότερα ο μάγειρας διπλανού εστιατορίου Τζόναθαν Ριβέρα καταδικάστηκε ως δράστης. Ο Ριβέρα έμεινε στη φυλακή, μέχρι που εμφανίστηκε αυτόπτης μάρτυρας κατονομάζοντας ως πραγματικό δράστη τον Αλεξ Κολόν.

Το 2008, δικαστήριο του Πόρτο Ρίκο έκρινε ένοχη τη Ρίχος ερήμην, καθώς ο Κολόν ομολόγησε ότι τον είχε χρηματίσει, διότι, αν δεν σκότωνε τον σύζυγό της, δεν θα έπαιρνε τίποτα από την περιουσία του, ύψους 20.800.000 ευρώ, λόγω προγαμιαίου συμβολαίου. Η Ρίχος είχε γίνει άφαντη από το 2006, όταν το έσκασε στη Φλωρεντία της Ιταλίας, όπου παντρεύτηκε έναν ταξιτζή, αποκτώντας δίδυμα. Χώρισαν όταν αποκαλύφθηκε ότι ήταν καταζητούμενη. Το έσκασε ξανά, ταξιδεύοντας με πλαστό διαβατήριο στη Γαλλία, στην Αγγλία και την Ισπανία, όπου τελικά εντοπίστηκε και συνελήφθη. Στη φυλακή έμεινε έγκυος από έναν φυλακισμένο Ιταλό κακοποιό. Χρησιμοποίησε τη γέννηση του παιδιού για να καθυστερήσει την έκδοσή της στις ΗΠΑ μέχρι το 2015, ενώ η δίκη της καθυστέρησε για γραφειοκρατικούς λόγους, αλλά λόγω και των καταστροφών από τον τυφώνα «Μαρία» το 2017.

Πηγή: espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved