Ειρήνη Μπουντούκη: «Πέρασα φάση βουλιμίας και από μικρή ηλικία είχα καταθλιπτικά επεισόδια»
Models

Ειρήνη Μπουντούκη: «Πέρασα φάση βουλιμίας και από μικρή ηλικία είχα καταθλιπτικά επεισόδια»

Η Ειρήνη Μπουντούκη μίλησε για την απώλεια κιλών και τον γάμο της μόλις στα 23 της.

Ήταν στόχος σου να χάσεις κιλά;

Δεν έκανα ποτέ εξαντλητικές δίαιτες, αλλά είχα στο παρελθόν διατροφικές διαταραχές. Στα 18 και στα 19 είχα περάσει φάση βουλιμίας και από μικρή ηλικία είχα καταθλιπτικά επεισόδια. Κατάφερα να τα αντιμετωπίσω με ιατρική βοήθεια και πλέον είμαι πάρα πολύ καλά.

Το φαγητό είναι η λύση σε όλα;

Μέχρι να φτάσεις να αποδεχτείς την εικόνα πού έχεις στον καθρέφτη, είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Αν δεν έχεις εσωτερική ισορροπία, δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τίποτα Το φαγητό είναι η πιο εύκολη διέξοδος. Θα πας στο περίπτερο και θα πάρεις μια σοκολάτα, θα ανοίξεις το ψυγείο και θα φας ό,τι έχει μέσα Το μυστικό είναι ν' αναλάβεις την ευθύνη της ζωής σου. Να καταλάβεις ότι ο μόνος υπεύθυνος για τη ζωή σου είσαι εσύ.

Είχες ακούσει ρατσιστικά σχόλια;

Ντυνόμουν συνέχεια με φαρδιές μαύρες φόρμες που δεν άφηναν να διακρίνεται καμία καμπύλη. Όταν άρχισα τη σχολή, έπιασα δουλειά σε κατάστημα με ρούχα και τότε άλλαξα το στυλ μου. Πάντα άκουγα: «Κρίμα, τόσο όμορφη κοπέλα να έχεις τόσα κιλά».

Παντρεύτηκες πολύ μικρή.

Στα 23 μου. Γνωριστήκαμε όταν ήμουν φοιτήτρια και πήγα το καλοκαίρι να δουλέψω στη Μυτιλήνη. Η πρόταση γάμου έγινε στους 3 μήνες και παντρευτήκαμε έπειτα από 2 χρόνια Τον ένιωσα αμέσως οικογένεια και αισθάνθηκα ασφάλεια μαζί του. Καμαρώνω που έχω τον άντρα μου.

Το ότι άρεσες σ’εκείνον σε έκανε να νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση;

Εννοείται ότι μ’ ενδιαφέρει να αρέσω στον άντρα μου, γιατί αυτός είναι ο σύντροφός και ο εραστής μου, αλλά πλέον με ενδιαφέρει πρώτα να αρέσω σε μένα. Ακόμη και στην εγκυμοσύνη που είχα γίνει σαν μπαλόνι και μετά που είχα κατακρατήσεις, μου έλεγε ότι είμαι κούκλα Γυρνάει από τη δουλειά κι εγώ τηγανίζω και μου λέει: «Είσαι πολύ όμορφη».

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved