Ειρήνη Μπουντούκη: Το plus size μοντέλο του GNTM εξηγεί γιατί αποφάσισε να πάρει μέρος
Models

Ειρήνη Μπουντούκη: Το plus size μοντέλο του GNTM εξηγεί γιατί αποφάσισε να πάρει μέρος

Η Ειρήνη Μπουντούκη είναι το plus size μοντέλο που εντυπωσίασε τους κριτές του Greece's Next Top Model

Μάλιστα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει viral και να δώσει δύναμη σε πολλές γυναίκες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα κιλά τους.

Στην περίπτωση της Ειρήνης τα κιλά δεν είναι πρόβλημα, αφού είναι επαγγελματίας plus size μοντέλο.

Γιατί πήγες στο GNTM;

«Το είδα ως επένδυση. Σκέφτηκα ότι θα κάνω γνωριμίες στον χώρο, που σε άλλη περίπτωση δεν θα έκανα, γιατί θα με θεωρούσαν κάτι εντελώς ξένο. Υπάρχουν φωτογράφοι και σχεδιαστές που θαυμάζω και δεν μπαίνουν καν στον κόπο να με κοιτάξουν επειδή είμαι plus size.”

Έβγαλες τα λεφτά σου ή μπήκες μέσα;

«Αν κρίνω από το πώς με αντιμετώπισαν οι κριτές, τα media και ο κόσμος, ήταν επικερδής επένδυση. Από εκεί και πέρα, με ενίσχυσε ως επαγγελματία και μου έφερε τις πρώτες προτάσεις από το εξωτερικό. Οι γυναίκες και τα μηνύματα που μου έστειλαν με συγκλόνισαν. Έλαβα ένα μήνυμα από μια γυναίκα που πάλευε δέκα χρόνια με την ανορεξία και βλέποντας το video μου ένιωσε καλά. Μια γυναίκα μου είπε ότι ο άντρας της, που την πίεζε χρόνια να χάσει κιλά, της έστειλε το video με την οντισιόν μου ενθουσιασμένος. Κάποια άλλη μου είπε: «Έχω ένα σώμα που το παλεύω-πολλά χρόνια και ήρθε η ώρα να το αγαπήσω. Σε έχουμε ανάγκη για εμάς και τις κόρες μας».»

Περίμενες τόσα ενθαρρυντικά σχόλια από τους κριτές;

«Να σου πω την αλήθεια, δεν σκεφτόμουν τι μπορεί να ακούσω. Ήθελα απλώς να συστηθώ καινά δω τι έχουν να μου πουν. Δεν πήγα να το παίξω το μοντέλο. Ξέρω ποια είμαι και τι θέλω να κάνω. Μου έμεινε η ατάκα της Βίκυς Καγιά που μου είπε: «Ο άντρας και η κόρη σου πρέπει να είναι πολύ περήφανοι που σε έχουν».»

Το σχόλιο για τα χέρια σου, ότι θέλουν σφίξιμο, σε πείραξε;

«Καθόλου, γιατί είναι κάτι που κι εγώ το βλέπω στον καθρέφτη μου. Είναι κάτι όμως που το θέλω κι εγώ, γιατί έτσι θα μου αρέσει περισσότερο , το σώμα μου. Ο κόσμος έχει μια αντίληψη ότι τα plus size μοντέλα τρώμε ό,τι θέλουμε και δεν γυμναζόμαστε ποτέ. Όλες όμως πάμε γυμναστήριο, αθλούμαστε και ακολουθούμε συγκεκριμένη διατροφή. Όπως τα skinny μοντέλα έτσι και τα plus size έχουμε συγκεκριμένες προδιαγραφές»

Είδαμε πάντως κορίτσια που το έπαιρναν στραβά όταν οι κριτές τους έλεγαν ότι είναι plus size.

«Υπάρχει το ταμπού ότι plus size σημαίνει χοντρός. Ο κόσμος φοβάται να χρησιμοποιήσει ακόμη και τον όρο. Πολλοί μου λένε ότι είμαι μοντέλο για παχουλές. Δεν είναι θέμα labeling. Όταν ένας πελάτης πάει σε πρακτορείο, ζητάει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για το μοντέλο που οραματίζεται στην καμπάνια του» εξήγησε στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved