Ναταλία Βοντιάνοβα: Από τη φτώχεια και το bulling, στην πασαρέλα και στον γάμο με πολυεκατομμυριούχο
Models

Ναταλία Βοντιάνοβα: Από τη φτώχεια και το bulling, στην πασαρέλα και στον γάμο με πολυεκατομμυριούχο

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «Μοντέρνα Σταχτοπούτα» η Ναταλία Βοντιάνοβα αν λάβουμε υπόψη μας την ιστορία της ζωής της.

Η ιστορία της νύφης του ιδιοκτήτη 15 μεγάλων οίκων μόδας κάνει τη ζωή της Σταχτοπούτας να φαντάζει περίπατος στην εξοχή.

Η Ναταλία Βοντιάνοβα, η οποία κατάφερε μέσα από μεγάλες δυσκολίες να καθιερωθεί στον χώρο του μόντελινγκ μέχρι να φτάσει να είναι μια κυρία Αρνό, πέρασε φτώχεια, πείνα αλλά και σκληρό bullying στο σχολείο, τα οποία αντί να την κάνουν να πέσει με τα μούτρα στην πολυτέλεια και την καλοπέραση, την ώθησαν να μάθει στα παιδιά της να ζουν -τηρουμένων των αναλογιών- σπαρτιάτικα αλλά και να εμπλακεί σε φιλανθρωπικές καμπάνιες.

Το ίδρυμά της Naked Heart Foundation έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 30.000.000 ευρώ σε 10 χρόνια, τα οποία πήγαν σε παιδικές χαρές αλλά και στους ανάπηρους στην πατρίδα της, τη Ρωσία, ενώ η τελευταία καμπάνια της σε συνεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη αφορά τη σεξουαλική υγεία των γυναικών και ονομάζεται Let's Talk. Αν και ζει με τον σύζυγό της Αντουάν Αρνό και τα πέντε παιδιά της, ηλικίας 2 έως 16 ετών, σε ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Παρίσι με θέα στον Πύργο του Άιφελ, δηλώνει ότι είναι πολύ χαμηλού προφίλ στα ρούχα. Μάλιστα, η 12χρονη κόρη της, όπως αποκάλυψε η Βοντιάνοβα σε πρόσφατη συνέντευξή της στην «Daily Mail», γίνεται στόχος πειραγμάτων από τους φίλους της, επειδή φοράει το ίδιο μπλουζάκι τρία χρόνια. Αντί να την... παρηγορεί, η Βοντιάνοβα της λέει με χιούμορ ότι πρέπει να τους απαντάει ότι χρειάζονται 10 χρόνια χρήσης μέχρι να γίνει πολύ απαλό!

Τα πειράγματα στην κόρη της απέχουν πολύ από τις επιθέσεις που έζησε η ίδια μικρή ως μέλος μιας φτωχής οικογένειας με ανάπηρη ετεροθαλή αδερφή. «Ακόμη έχω μια ουλή από τότε που κάποιος μου πέταξε κάτι μεταλλικό. Αιμορραγούσα στο μέτωπο. Αλλά η ψυχολογική κακοποίηση ήταν χειρότερη. Με έφτυναν και μου έλεγαν ότι ήμουν βρόμικη σαν την αδερφή μου και ότι δεν ήθελαν να με αγγίξουν, γιατί θα δηλητηριάζονταν» αποκαλύπτει μια γυναίκα, η οποία κατέληξε να είναι μέλος στην οικογένεια της αυτοκρατορίας που διαθέτει τους οίκους Louis Vuitton, Dior και Givenchy.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved