Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα τα κορίτσια του Next Top Model;
Models

Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα τα κορίτσια του Next Top Model;

Φέτος βλέπουμε και πάλι έναν ακόμη κύκλο Next Top Model.

Το GNTM έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις στους πίνακες τηλεθέασης, πράγμα που είχαμε δει και στους παλαιότερους κύκλους του σόου παρά το γεγονός ότι δεν είχε τόσες ίντριγκες και κλάματα

Εσείς θυμάστε τα κορίτσια του NTM 1 και 2;

Κάποιες μπόρεσαν να ασχοληθούν με τον κόσμο της μόδας, άλλες εγκατέλειψαν, ενώ κάποιες αφιερώθηκαν στις οικογένειες τους.
Η νικήτρια του πρώτου διαγωνισμού Σεράινα Καζαμία ενώ ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ, στην πορεία βρέθηκε στον χώρο της γυμναστικής. Εργάστηκε ως personal trainer αλλά ακόμη και σήμερα που ζει στην Ελβετία, δεν έχει χάσει επαφή με τον χώρο της μόδας, καθώς συνεχίζει να δουλεύει ως μοντέλο.

Από τις φιναλίστ των δύο προηγούμενων κύκλων, η Ελληνοπολωνέζα Μόνικα δουλεύει ως μοντέλο -κυρίως στο εξωτερικό-, ενώ η Βορειοελλαδίτισσα Ευαγγελία Κουταλίδου, εργάζεται ως μοντέλο στην Ελλάδα

Η Ντένια Αγαλιανού που συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του «ΝΤΜ», εργάστηκε ως μοντέλο στην Τουρκία, όπου στη συνέχεια βρέθηκε να παρουσιάζει και εκπομπή. Επόμενος σταθμός της το Μεξικό, όπου και παραμένει, συμμετέχοντας σε πολλές επιδείξεις, ενώ πλέον ασχολείται και με τον χώρο της υποκριτικής, καθώς παίζει σε γνωστή μεξικάνικη σαπουνόπερα

Η Ιωάννα Ντέντη και αυτή από τον πρώτο κύκλο μετά το τέλος του «ΝΤΜ» έφυγε για το εξωτερικό, όπου έκανε διάφορες φωτογραφήσεις για γνωστές φίρμες αρωμάτων.

Αντίθετα μετά το τέλος του «ΝΤΜ» είπε «όχι» στο μόντελινγκ και «ναι» στην οικογένεια η Ανθή Τσομπανίδου.
Από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες, η Πατρινή Αρετή Σταθοπούλου είναι μόνιμη στην Αεροπορία, η θεσσαλονικιά Νάνσυ Παπασταύρου είναι γιατρός και η Ιωάννα Παπαγιάννη παίζει ντραμς σε συγκρότημα.

Ως μοντέλα εργάζονται η Ελενα Παπαδοπούλου και η Τζέσικα Ανθή. Γυμνάστρια είναι η Αγνή Παναγιωτάτου, ενώ η Ρενέ Αλυγιζάκη έγινε τραγουδίστρια.

Πηγή: Τv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved