Η Gisele κατά Victoria 's Secret: «Ένιωθα χάλια με το στρινγκ, παρακαλούσα να με καλύψουν»
Models

Η Gisele κατά Victoria 's Secret: «Ένιωθα χάλια με το στρινγκ, παρακαλούσα να με καλύψουν»

Η Gisele Bundchen, ήταν ένα από τα κορυφαία «αγγελάκια» της Victroria’s Secret από το 1999 έως το 2006 και ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο.

Ωστόσο, 12 χρόνια μετά το τέλος της συνεργασίας της με την αυτοκρατορία του οίκου εσωρούχων, αποφάσισε να αποκαλύψει τον όχι και τόσο παραδεισένιο κόσμο της Victoria' s Secret, τον οποίο έπρεπε να «υπομένει» επί 7 χρόνια.

Στο νέο της βιβλίο με τα απομνημονεύματά της με τίτλο «Η πορεία μου και το νόημα της ζωής», αποκαλύπτει πως μόνο ωραία δεν αισθανόταν όταν ήταν μοντέλο της Victoria' s Secret, καθώς υπήρχαν πολλά γεγονότα που την έκαναν να αισθάνεται άβολα.

Μάλιστα το περπάτημα με τα εσώρουχα ήταν τόσο άβολο για εκείνη που αποτέλεσε και τον κυριότερο λόγο να απομακρυνθεί από την αυτοκρατορία εσωρούχων.

«Τα πρώτα 5 χρόνια αισθανόμουν άνετα να είμαι μοντέλο εσωρούχων, αλλά με το πέρασμα του χρόνου, αυτό άλλαξε. Δεν ένιωθα καλά στις φωτογραφίσεις και δεν μου άρεσε να περπατώ στον διάδρομο φορώντας απλά ένα μπικίνι ή ένα στρινγκ» ανέφερε το 38χρονο μοντέλο.

Ωστόσο το 2006 που ήρθε η ώρα να υπογράψει ξανά με τον οίκο, η Gisele ήταν διστακτική.

«Ημουν σε μία άλλη φάση της καριέρας μου και δεν ήξερα αν ήθελα να συνεχίσω άλλο», είπε.

Μάλιστα η Gisele θυμάται πως ήταν τόσο αναποφάσιστη που έβαλε μέσα σε ένα μπολ δύο χαρτάκια που έγραφαν «ναι» και «όχι» και τράβηξε ένα στην τύχη.

«Έκλεισα τα μάτια μου και πήρα μία απόφαση. Ό,τι και αν διάλεγα, ήξερα πως θα ήταν η σωστή απόφαση. Η απάντηση, λοιπόν, ήταν όχι... κάτι που ασυνείδητα ήθελα τελικά να ακούσω. Ηταν επίσης και η απάντηση που ήθελε να ακούσει το σώμα μου και προσπαθούσε να μου το πει όλον αυτόν τον καιρό», εκμυστηρεύτηκε το σούπερ μόντελ.

Πάντως παραδέχτηκε πως ακόμη κι αν έκοψε έκτοτε κάθε επαφή με την εταιρία εσωρούχων, συνέχισε να έχει καλές επαφές με τον επικεφαλής της Victoria' s Secret, Έντουαρντ Ραζέκ.

Αυτός ήταν και ο άνθρωπος που κανόνισε ένα ραντεβού στα κρυφά μεταξύ της Gisele και του Τομ Μπράντι, ο οποίος σήμερα είναι και ο σύζυγος της Βραζιλιάνας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved