Πού βρίσκεται σήμερα και με τι ασχολείται η Νάιλα του «Next top model»
Models

Πού βρίσκεται σήμερα και με τι ασχολείται η Νάιλα του «Next top model»

Η Νάιλα Γκούγκνι  που γνωρίσαμε μέσα από το «Next top model» συνεχίζει να χορεύει σε κλαμπ της Αθήνας και να συνδυάζει παράλληλα και το μόντελινγκ.

«Δεν ισχύουν αυτά που γράφτηκαν σε διάφορα sites ότι έχω αφήσει τη μόδα για χάρη της υποκριτικής. Την αγαπάω! Δεν έχω χάσει ούτε ένα catwalk ούτε ένα Madwalk. Κάνω ακόμη πασαρέλα και φωτογραφίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό», δήλωσε στην εφημερίδα espresso. Όσο για το αν παρακολουθεί το GNT είπε: «Το παρακολουθώ όσο μπορώ. Είναι πολύ καλύτερο από το πρώτο. Ωστόσο, δεν βλέπω να βοηθούν και πολύ... Ούτε εμένα με βοήθησαν να πάω Ιταλία όταν είχα ένα πρόβλημα με το διαβατήριό μου. Βλέπετε, ήταν πιο τηλεοπτικό να μου ανακοινώσουν ότι δεν μπορώ να πάω μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια στο Μιλάνο και να κλαίμε όλες μαζί, παρά να πάνε να σπαταλήσουν 10 λεπτά να μου εξασφαλίσουν την άδεια παραμονής που χρειαζόταν. Βεβαίως, εγώ πήγα αργότερα στο Μιλάνο μόνη μου για δουλειά και τον Ιανουάριο θα ξαναπάω».

Το reality τη βοήθησε στην καριέρα της ως μοντέλο; «Μόνο όσον αφορά την Ελλάδα, γιατί είναι ελληνικό πρόγραμμα. Όχι στο εξωτερικό. Έξω δεν σε ξέρουν από το "Next Top Model". Σε βλέπουν κι αν τους κάνεις, καλώς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved