Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν ασκούμε body shaming σε κανέναν»
Models

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν ασκούμε body shaming σε κανέναν»

Έχει γίνει meme, έχει υπάρξει πιο σκληρή από ότι θα ήθελε και δηλώνει πως ο χαρακτήρας αναμφισβήτητα υπερισχύει της ομορφιάς.

Η Hλιάνα Παπαγεωργίου, η κριτής του GNTM, μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη της για το body shaming ενώ αποκάλυψε την πιο αυστηρή κριτική που έχει δεχτεί εκείνη ως μοντέλο.

Σε μια εποχή που το body shaming είναι ένα φαινόμενο με τεράστιες διαστάσεις, η Ηλιάνα τονίζει ότι στο GNTM δεν κρίνουν ανθρώπους.

«Δεν έρχεται η μαμά μου στο σόου για να μας ρωτήσει αν πρέπει να χάσει κιλά ή όχι. Έρχεται μια κοπέλα που μας λέει ότι θέλει να γίνει μοντέλο. Αν δεν πληροί τις προϋποθέσεις, δεν μπορεί να προχωρήσει. Όλα τα κορίτσια που έχουν συμμετάσχει είναι πανέμορφα και είμαστε χαρούμενοι που είχαν το θάρρος να κριθούν. Όταν έρθει ωστόσο μια κοπέλα και σου πει ότι θέλει να γίνει μοντέλο υψηλής ραπτικής ενώ ανήκει στην pluz size κατηγορία, τότε κάπου έχει κάνει εκείνη λάθος. Δεν ασκούμε body shaming σε κανέναν. Είμαι πάντα υπέρ της γυναίκας. Ως επαγγελματίας, όμως, δεν μπορώ να λέω πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν», λέει στο In Style ενώ αποκαλύπτει την είναι η πιο αυστηρή κριτική που έχει δεχτεί εκείνη ως μοντέλο.

«Όταν ξεκίνησα, δεν άρεσα σε πολλούς στο χώρο επειδή είμαι μελαχρινή και έχω σκούρο δέρμα. Δεν το άφησα να με επηρεάσει. Δέχομαι τον εαυτό μου όπως είναι. Είμαι μια κλασική Ελληνίδα και χαίρομαι για αυτό».

Για την Ηλιάνα στη σύγχρονη μόδα δεν υπάρχει μόνο μία κατηγορία μοντέλου, αυτή με τις αναλογίες 90/60/90 και ύψος 1.80 μ.

«Μου αρέσουν διάφορα είδη μοντέλων. Η κοπέλα που διαθέτει τα φυσικά προσόντα κάθε κατηγορίας περνά στην επόμενη φάση. Το έξτρα στοιχείο που πρέπει να έχει είναι η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας. Μπορεί να δεις πολλές όμορφες γυναίκες που δεν μπορούν να γίνουν μοντέλα και άλλες λιγότερο όμορφες που έχουν αυτό το κάτι. Η ενέργεια που πηγάζει από μέσα μας είναι το άλφα και το ωμέγα σε αυτή τη δουλειά. Πολλές φορές η προσωπικότητα υπερισχύει της εμφάνισης. Σε ένα κάστινγκ θα μοιάζεις εξωτερικά με άλλα 500 κορίτσια τουλάχιστον. Όταν όμως ο πελάτης θα θέλει κάτι συγκεκριμένο από ένα μοντέλο, τότε είναι που θα ξεχωρίσει εκείνη με την πιο ισχυρή προσωπικότητα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved