Δεν φαντάζεστε πού θα δούμε σε ρόλο κριτή την Ηρώ Δημητροπούλου που απορρίφθηκε από το GNTM!
Models

Δεν φαντάζεστε πού θα δούμε σε ρόλο κριτή την Ηρώ Δημητροπούλου που απορρίφθηκε από το GNTM!

Οι περισσότεροι από εσάς θα θυμάστε την όμορφη Ηρώ Δημητροπούλου η οποία βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας όταν απορρίφθηκε από την κριτική επιτροπή του Greece' s Next Top Model λόγω των πλαστικών επεμβάσεων που παραδέχτηκε πως είχε κάνει. 

Η 19χρονη κοπέλα λοιπόν η οποία λίγες μέρες αργότερα προκάλεσε αίσθηση με δηλώσεις της στην επιτυχημένη εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Μεταξύ άλλων είχε πει: «Λόγω της μόρφωσης μου υπερτερώ των άλλων ανθρώπων. Έχω τις σπουδές μου. Δεν θα ήθελα να είμαι αιώνια μοντέλο. Δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ εδώ στην Ελλάδα. Δεν με ενδιαφέρουν τα αρνητικά σχόλια καθόλου. Πιστεύω ότι απλά δεν κάνω για τα δεδομένα της Ελλάδας, πια μόντελινγκ στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Όποιος θέλει να κάνει κάτι σοβαρό και να πετύχει στον χώρο αυτό πρέπει να φύγει στο εξωτερικό».

Η Ηρώ λοιπόν... ξαναχτυπά, αναλαμβάνοντας μάλιστα ρόλο κριτή σε καλλιστεία!

Η εντυπωσιακή καλλονή θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή των καλλιστείων Μις Θεσσαλία 2018 που θα γίνει την 1η Δεκεμβρίου στη Λάρισα. Ο 5ος Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς θα αναδείξει το ωραιότερο κορίτσι της κεντρικής Ελλάδας, κάτι που προφανώς η όμορφη κοπέλα βλέπει ως πρόκληση μιας και έχει δηλώσει πολλές φορές πως ο χώρος του μόντελινγκ είναι η μεγάλη της αγάπη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved