Μέγκι Ντρίο: «Δεν χρειάζεται να με συμπαθήσει όλος o κόσμος»
Models

Μέγκι Ντρίο: «Δεν χρειάζεται να με συμπαθήσει όλος o κόσμος»

Η Μέγκι Ντρίο σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν ένιωθε καλύτερη από τα άλλες συμπαίκτριές της στο GNTM και αν ένιωσε να έγινε υπερβολική κάποια στιγμή.

Αντικειμενικά πιστεύεις ότι ήσουν καλύτερη από τις άλλες;

Πιστεύω ότι είχα τις πιο σωστές αναλογίες σε σχέση με τις περισσότερες από εκεί μέσα. Σίγουρα δεν συμφωνώ με την αποχώρηση μου. Στην αποχώρηση μου θα έπρεπε να κοιτάξουν ένα σύνολο πραγμάτων.

Σκέφτηκες ότι μήπως ήσουν υπερβολική;

Δεν ήμουν υπερβολική. Κάποια από αυτά τα κορίτσια δεν μπορούν να γίνουν μοντέλα με βάση τις αναλογίες τους. Τουλάχιστον έτσι όπως έχω δει εγώ τα πράγματα στο εξωτερικό. Γιατί, θα πάρουν ένα συμβόλαιο και θα πάνε εξωτερικό. Εκεί, κάποιες από αυτές τις κοπέλες δεν μπορούν να δουλέψουν κατά τη γνώμη μου, όπως η Ροζάνα Κουτσούκου. Δεν είχε και την τέλεια πορεία μέσα στο παιχνίδι. Δεν την είδα καμία φοράδα φτάσει στις καλύτερες φωτογραφίες και έφυγε μετά από εμένα. Ήταν αυτά τα πράγματα που με στεναχωρούσαν και έβγαινα έτσι έντονη.

Όχι απλώς έντονη. Δεν άφησες καμία ασχολίαστη.

Δεν έκρινα κάτι προσωπικό στα κορίτσια. Τις έκρινα μέσα στο παιχνίδι. Ό,τι έλεγα το έλεγα επειδή υπήρχε κάποιο στοιχείο. Δεν έχω πει κάτι που ήταν στον 'αέρα ή κάτι από τη ζήλια μου.· Εξάλλου, πλέον βλέπω στο παιχνίδι και άλλα κορίτσια που λένε ότι η Αμανατίδου είναι αυτή που τα ανακατεύει όλα. Βλέπω κορίτσια που λένε ότι η Ξανθούλα δεν ήταν όπως φαίνεται.

Λένε ότι η Ξανθούλα είναι η νέα Μέγκι.

Ε, ναι, τώρα, επειδή είδε ότι η κατάσταση πουλάει.

Μα πώς το είδε; Αφού ήταν μέσα στο παιχνίδι.

Ναι, ισχύει αυτό. Αλλά τώρα πολεμάει όλο το σπίτι. Γιατί δεν το έκανε η Ξανθούλα από την αρχή και τα έλεγε πίσω από τις κάμερες; Τέλος πάντων, δεν έχω κανένα θέμα. Δεν χρειάζεται να με συμπαθήσει όλος o κόσμος. Ούτε ψώνιο είμαι και ούτε θα πω ότι είμαι καλύτερη από κάποια. Είμαι πολύ ευαίσθητη, και γι’ αυτό έβγαζα αυτή την ένταση στην κάμερα.

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved