Τα κορίτσια του GNTM είναι ερωτευμένα! Τα τρυφερά ενσταντανέ με τους συντρόφους τους!
Models

Τα κορίτσια του GNTM είναι ερωτευμένα! Τα τρυφερά ενσταντανέ με τους συντρόφους τους!

Η μία πιο όμορφη από την άλλη και η μία πιο ερωτευμένη από την άλλη!

Μετά το τέλος του Greece' s Next Top Model, οι κοπέλες που πρωταγωνίστησαν στο ριάλιτι μοντέλων το οποίο αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό, άρχισαν να μπαίνουν σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς της «έξω» ζωής τους. Φυσικά, επέστρεψαν στις αγκαλιές των αγαπημένων τους.

Πρώτη και καλύτερη η Μικαέλα Φωτιάδη η οποία είναι και γλυκιά μανούλα ενός πανέμορφου αγοριού. Το έχει αποκτήσει από τη σχέση της με το επίσης μοντέλο Γιάννη Μπορμπόκη. Οι δυο τους, δείχνουν να περνούν πολύ καλά μαζί και μάλιστα δεν αποκλείεται στο μέλλον να τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πρόσφατα είδαμε σε δημόσια εμφάνισή τους και την Άννα Αμανατίδου με τον αγαπημένο της Βασίλη Παπαγιαννάκη. Σε εξόδους τους σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη φιναλίστ του GNTM Μαριάννα Παινέση που είχε στο πλευρό της τον Δημήτρη Παππά, την Γαρυφαλλιά Καλιφώνη που διασκέδαζε με τον Κωνσταντίνο Κυριάκου και την Ειρήνη Στεργιανού με τον νέο αγαπημένο της, Έκτορα.

Η τελευταία, μόλις πριν από λίγο καιρό είχε χωρίσει από τον πρώην αγαπημένο της με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι για πέντε ολόκληρα χρόνια. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους…

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved