H Gisele σπάει τη σιωπή της - Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε με τον DiCaprio!
Models

H Gisele σπάει τη σιωπή της - Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε με τον DiCaprio!

Η ρουτίνα έβαλε τέλος στη σχέση Gisele Bundchen - Leonardo DiCaprio!

Για τις παλιές αγάπες τελικά μιλάς και μάλλον μιλάς πιο άνετα. Τουλάχιστον αυτό έκανε το πασίγνωστο μοντέλο, η οποία σε συνέντευξη της αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους χώρισε από τον DiCaprio.
Η καλλονή είπε ότι πήρε τη δύσκολη απόφαση του χωρισμού επειδή συνειδητοποίησε ότι χρειαζόταν αλλαγή στον τρόπο ζωής της.
«Δεν ήθελα πια να μουδιάζω με το κάπνισμα, το ποτό και την πολλή δουλειά. Συνειδητοποίησα όλο και περισσότερο πράγματα που είχα επιλέξει να μη βλέπω» εξήγησε στην ανοιξιάτικη έκδοση του περιοδικού «PORTER».
«Ημουν μόνη μου στο να θέλω να εμβαθύνω λίγο στην ψυχή μου, ενώ αυτός έμενε ο ίδιος; Στο τέλος, δυστυχώς, η απάντηση ήταν ναι», καταλήγει το πρώην τοπ μοντέλ.
Η 38χρονη και ο 44χρονος είχαν σχέση πέντε χρόνια, από το 2000 ως το 2005, και έδειχναν αχώριστοι. Όπως διαβάζουμε και στην Espresso, τον είχε μάλιστα συνοδεύσει και στην τελετή των Οσκαρ το 2005, όταν ήταν υποψήφιος για την ταινία «The Aviator».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν και η μόνη φορά μέχρι σήμερα που ο ηθοποιός συνοδευόταν στο κόκκινο χαλί. Τώρα το μοντέλο είναι παντρεμένο με τον άσο του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι. Είναι μαζί από το 2006 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved