Ειρήνη Καζαριάν: «Οι άντρες από κοντά δεν με πλησιάζουν. Μάλλον με φοβούνται»
Models

Ειρήνη Καζαριάν: «Οι άντρες από κοντά δεν με πλησιάζουν. Μάλλον με φοβούνται»

Η Ειρήνη Καζαριάν αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του GNTM

Το μοντέλο μίλησε για τους άντρες και εάν την φλερτάρουν.

Φαντάζομαι όμως ότι έχουν γίνει προτάσεις προκειμένου να συμμετάσχεις σε πιο εμπορικές παραστάσεις...

«Όσες φορές μου το έχουν προτείνει δεν το έκανα. Όμως βλέπουν και ότι δεν ανήκω εκεί, οπότε δύσκολα θα έρθουν σε μένα. Τώρα αν δω ότι δεν βγαίνουν τα χρήματα, τότε ίσως να πρέπει να ενδώσω στο εμπορικό αλλά με τους όρους μου. Θα πρέπει να γίνει ωραία για να το ευχαριστηθεί ο θεατής. Το ταξίδι του θεάτρου είναι ταξίδι ζωής» είπε στο Gala

Μέσα σε λίγους μήνες η ζωή ι ης έχει αλλάξει εντελώς. Τα αγόρια τη φλερτάρουν σήμερα περισσότερο από την προ GNTM περίοδο;

«Μετά το παιχνίδι μου στέλνουν πολλά μηνύματα, αλλά η αλήθεια είναι πως από κοντά δεν με πλησιάζουν. Μάλλον με φοβούνται! Πριν μου μιλούσαν περισσότερο. Παραδέχομαι όμως πως είμαι κι εγώ πολύ επιλεκτική και δύσκολα θα με τραβήξει ένα αγόρι. Πρέπει σίγουρα να είναι καλλιτεχνικό πνεύμα. Μου αρέσουν οι χίπηδες! Αυτή την περίοδο δεν έχω σχέση» είπε στο Gala.

Το μεγάλο έρωτα δεν τον έχει ζήσει μέχρι σήμερα, όμως έχει τύχει να τη συγκινήσει ένα αγόρι. «Έχω ερωτευτεί, όμως μεγαλώνοντας καταλαβαίνω ότι ίσως ήταν περισσότερο ενθουσιασμός. Όταν ζήσω το μεγάλο έρωτα, αυτός θα είναι ο άντρας της ζωής μου. Είμαι από τα κορίτσια που θέλουν να κάνουν οικογένεια και παιδιά. Αν δεν είχα το μόντελινγκ στη ζωή μου, θα έκανα και τώρα» εξομολογείται η Ειρήνη.

Το πρότυπο της είναι η Kate Moas, αφού, όπως λέει, τρελαίνεται για την προσωπικότητα και το στιλ της, ενώ δηλώνει πως μπορεί να μην έχει υπάρξει ποτέ αγοροκόριτσο, όμως «γατούλα δεν θα γίνω ποτέ».

Η καλλίγραμμη σιλουέτα της είναι περισσότερο γονιδιακή υπόθεση, αφού η Ειρήνη αποκαλύπτει πως δεν προσέχει τη διατροφή της, αλλά ούτε και έχει περάσει αρκετές ώρες σε κάποιο γυμναστήριο. Μάλιστα, τονίζει πως πριν από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι δεν γυμναζόταν καθόλου. «Τώρα πηγαίνω δύο φορές την εβδομάδα γυμναστήριο και κάνω ασκήσεις στα όργανα με την καθοδήγηση του personal trainer μου. Ο στόχος μου δεν είναι να αποκτήσω γράμμωση, αλλά να γίνει το σώμα μου πιο δυνατό. Γενικά, δεν είμαι δραστήριο κορίτσι. Επίσης, δεν ακολουθώ κάποια διατροφή. Πάντα τρώω ό,τι μου αρέσει, ποτέ όμως junk food Τρώω σπιτικά φαγητά και δεν είμαι καθόλου του γλυκού, δεν το ζητάω. Γι’ αυτό πιστεύω πως είμαι στα κιλά που είμαι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved