Δήμητρα Κωστάκη: «Δεν υπάρχει χώρος για τα μοντέλα»
Models

Δήμητρα Κωστάκη: «Δεν υπάρχει χώρος για τα μοντέλα»

Προτού επανασυστηθεί ως φωτογράφος η Δήμητρα Κωστάκη διέγραψε μια απολύτως επιτυχημένη πορεία ως μοντέλο.

Άραγε αναπολεί τα 90s, νοσταλγεί την εποχή όπου συντελέστηκε κοσμογονία στο σύμπαν της παγκόσμιας βιομηχανίας της μόδας;

«Αναπολώ την εποχή. Τώρα πια η μόδα είναι μια κατάθλιψη. Δεν βλέπω να γίνεται κάτι εδώ. Δεν γίνονται μεγάλες παραγωγές, δεν γίνονται καμπάνιες, τα μοντέλα δεν δουλεύουν τόσο πολύ όσο οι celebrities που μπορεί να είναι τραγουδιστές, ηθοποιοί, παρουσιαστές ή περσόνες που βγαίνουν από τα ριάλιτι και φωτογραφίζονται ως κάτι πραγματικά αυτό δεν το έχω καταλάβει. Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει χώρος για τα μοντέλα. Αναπολώ, λοιπόν, τη φοβερή εκείνη εποχή όπου γίνονταν ωραίες δουλειές, πολύ ωραίες δουλειές», λέει στο Gala.

Για αυτό και οι αποσκευές της από τα χρόνια της στο μόντελινγκ είναι γεμάτες και η ίδια ακούγεται παραπάνω από πλήρης απ' όσα είδε και έζησε εντός αλλά κυρίως εκτός συνόρων. «Δούλεψα πιο πολύ στο εξωτερικό. Το πρακτορείο μου έστειλε το book μου στο Μιλάνο και το Παρίσι, τα γραφεία εκεί έδειξαν κάποιο ενδιαφέρον, πήρα το book μου παραμάσχαλα και άρχισα τα κάστινγκ. Έτσι ξεκίνησα να δουλεύω και να εδραιώνομαι. Η καλύτερη δουλειά μου ήταν η παγκόσμια καμπάνια του Μοscino», ανακαλεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved