Μικαέλα Φωτιάδη: Στο Λας Βέγκας μετά το GNTM! Και δεν είναι μόνη...
Models

Μικαέλα Φωτιάδη: Στο Λας Βέγκας μετά το GNTM! Και δεν είναι μόνη...

Στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στο Λας Βέγκας βρίσκεται εδώ και μερικά 24ωρα η Μικαέλα Φωτιάδη που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το GNTM και μάλιστα δεν είναι μόνη. 

Η εντυπωσιακή καλλονή, μετά το τέλος του ριάλιτι μοντέλων όπου πολλοί πίστευαν πως είναι φαβορί, φαίνεται πως πήρε σημαντικές αποφάσεις για την επαγγελματική της σταδιοδρομία και έφυγε με προορισμό την άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Μόνο που δεν είνα μόνη αλλά με τον 1,5 έτους γιο της τον οποίο έχει αποκτήσει με τον επίσης γοητευτικό Γιάννη Μπορμπόκη.

Η Μικαέλα μάλιστα ανέβασε και τις πρώτες φωτογραφίες από το ταξίδι τους αναφέροντας σε κάποια από αυτές ότι μαμά και γιος είχαν πάθει... jet lag από τη διαφορά ώρας και το υπερατλαντικό αεροπορικό ταξίδι.

Μάλιστα, λόγω της σύγχισης που ένιωσαν για τη διαφορά ώρας, ο πιτσιρικάς έβλεπε στις 2,00 το πρωί κινούμενα σχέδια στην τηλεόραση.

Άγνωστο παραμένει τι ακριβώς θα κάνει στο Λας Βέγκας η εκρηκτική ξανθιά, όμως αν κρίνουμε από τις επαγγελματικές της επιλογές μέχρι στιγμής, σίγουρα άξιζε τον κόπο ένα τέτοιο ταξίδι.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved