Θλίψη. Πέθανε τοπ μόντελ της δεκαετίας του 90 από καρκίνο στα 44 του
Models

Θλίψη. Πέθανε τοπ μόντελ της δεκαετίας του 90 από καρκίνο στα 44 του

Ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 χρονών από καρκίνο χωρίς να έχει κανέναν κοντά της.

Ο λόγος για τη μούσα του Καρλ Λάγκερφελντ, το μοντέλο Όλγα Παντιουσένκοβα η οποία πέθανε στις αρχές Φεβρουαρίου στην Αγία Πετρούπολη και τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε ο ιστορικός μόδας Αλεξάντρ Βασίλιεφ.
«Στην Αγία Πετρούπολη ζούσε πολύ κλειστά και πέθανε στο νοσοκομείο χωρίς να έχει κανέναν δίπλα της. Ήταν 44 ετών» τόνισε ο Βασίλιεφ.
Ήταν τοπ μόντελ τη δεκαετία του 90 και το 1991 είχε κατακτήσει την τρίτη θέση στον διαγωνισμό «Τοπ-Μόντελ της ΕΣΣΔ». Είχε συνεργαστεί με πολλούς διάσημους σχεδιαστές, όπως ο Καρλ Λάγκερφελντ και ο Τζον Γκαλιάνο και περπάτησε σε πασαρέλες γνωστών οίκων, όπως Christian Lacroix, Christian Dior, Chanel, Kenzo, Cacharel, Valentino, Balenciaga, Thierry Mugler. Ο Βασίλιεφ υπογράμμισε: «Στη ζωή της ξεχώριζε, ήταν ντροπαλή και ποιητική. Η καριέρα της άρχισε να δύει στη δεκαετία του 2000».

Η παιδική της φίλη Οξάνα Πολεβίκοβα δήλωσε στο TASS: «Πέθανε από καρκίνο. Στις αρχές του χρόνου άρχισαν οι μεταστάσεις» και ανέφερε ότι το γνωστό μοντέλο ήταν ένας ήρεμος και εν μέρει κλειστός άνθρωπος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved