Έφυγε από τη ζωή γνωστό μοντέλο σε ηλικία 30 ετών
Models

Έφυγε από τη ζωή γνωστό μοντέλο σε ηλικία 30 ετών

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Η Έλι Μέιντεϊ, ένα από τα διασημότερα μοντέλα στον Καναδά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών, νικημένη από τον καρκίνο των ωοθηκών.

Οι επιπλοκές στην υγεία της ξεκίνησαν σε ηλικία 23 ετών, όμως οι γιατροί λόγω του νεαρού της ηλικίας της δεν μπορούσαν να αντιληφθούν τη σοβαρότητα της κατάστασης της. Στα 25 της πλέον όταν της ανακοίνωσαν ότι πρόκειται για μια από τις πιο σοβαρές μορφές καρκίνου, αποφάσισε να το αντιμετωπίσει με θάρρος, δίνοντας τη δική της μάχη.

Λίγο πριν φύγει από την ζωή σε ένα ποστ που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram, έκανε λόγο για ένα hashtag που της είχαν στείλει σε μήνυμα, το οποίο και θεώρησε το καλύτερο δώρο που της έχουν κάνει ποτέ.

«#One Hell Ova Woman είναι ένα hashtag που μου δημιούργησε πολύ ωραία συναισθήματα μόλις το είδα. Μου υπενθυμίζει ότι είμαι μια γυναίκα που δεν κοιτάει ποτέ πίσω και αντιμετωπίζει τα εμπόδια με χάρη και δύναμη».

Η ίδια είχε μιλήσει ανοιχτά στο BestHealth, αφυπνίζοντας όλες τις γυναίκες. «Αν δεν αισθάνεστε καλά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Είναι η δική σας υγεία, η δική σας μάχη και το δικό σας σώμα».

Πηγή φωτογραφιών Instagram

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved