Models

Οι πρώτες δηλώσεις του μοντέλου μετά την αθώωσή του - Η στιγμή που αγκαλιάζει τους γονείς του

Gossip-tv Team

Αθώα έκρινε το δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ την 21χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου η οποία είχε συλληφθεί τον Νοέμβριο του 2017 στο αεροδρόμιο να μεταφέρει 2,52 κιλά κοκαΐνης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου, η απόφαση του δικαστηρίου για την αθώωση της 21χρονης από τη Μυτιλήνη ήταν ομόφωνη.

Ο δικηγόρος της Ειρήνης, Σάκης Κεχαγιόγλου μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου» και τόνισε ότι το μοντέλο βρίσκεται εκτός φυλακής με τους γονείς της και σε λίγες ημέρες θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα είπε: «Η Ειρήνη αποφυλακίστηκε μία ώρα μετά την έκδοση της αποφάσεως. Είναι ελεύθερη στο Χονγκ Κονγκ με τους γονείς της. Φύγαμε από τα κρατητήρια των δικαστηρίων και έπεσε στην αγκαλιά του πατέρα και της μητέρας της που πρώτη φορά μετά από 17 μήνες άγγιξαν το παιδί τους. Γιατί στην Κίνα απαγορεύεται οποιαδήποτε σωματική επαφή. Ούτε στα επισκεπτήρια.»
Και πρόσθεσε: «Οι στιγμές ήταν φορτισμένες. Η ίδια και οι γονείς της ξέσπασαν σε λυγμούς. Ήμουν πολύ επιφυλακτικός για το αποτέλεσμα. Δεν πίστευα ποτέ πως θα φτάναμε σε αθώωση. Ήταν η πρώτη φορά που με τόση ποσότητα κοκαΐνης υπάρχει αθώωση. Συνήθως είναι 30 χρόνια η ποινή. Μέσα στις επόμενες ημέρες η Ειρήνη και οι γονείς της θα επιστρέψουν στην Ελλάδα και θα πάνε στη Λέσβο. Η Ειρήνη ισχυρίζεται πως ο Πέτρος της παρέδωσε την τσάντα. Εγώ δεν καταδικάζω κανέναν και δεν ενοχοποιώ κανέναν. Μεταφέρω αυτά που μου λέει η Ειρήνη. Θα ήθελα να δω τα πρόσωπά όλων αυτών των καφενειακών εισαγγελέων σήμερα. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που είμαι τόσο ευτυχής που διαψεύστηκα»!
Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved