Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Έγινα μοντέλο από τύχη. Έχω όρια- Δεν κάνω γυμνό»
Models

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Έγινα μοντέλο από τύχη. Έχω όρια- Δεν κάνω γυμνό»

Το όνομά της έχει γίνει talk of the town. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κέρδισε τις εντυπώσεις μέσα από τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή στο reality μοντέλων του «GNTM».

Αυτό το διάστημα η Ηλιάνα ετοιμάζεται πυρετωδώς για την παρουσίαση του Madwalk 2019.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε στο περιοδικό Gala για τα δέκα χρόνια καριέρας στο modeling, τις συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους του πλανήτη αλλά και για τα όρια που βάζει σε αυτές.
«Έγινα μοντέλο από τύχη όταν στο δρόμο μου βρέθηκε η Έλενα Χριστοπούλου. Εκείνη ήταν που μου έκανε την πρόταση και με έσπρωξε να φτιάξω το πρώτο μου book. Μέχρι τότε φοιτούσα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και επιθυμούσα να μπω στον χώρο των ΜΜΕ. Μέσα σε λίγο καιρό έφυγα για Παρίσι όπου και δούλεψα. Όπως και στο Μιλάνο. Όταν ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία στη Νέα Υόρκη με δέχτηκε, δεν χρειάστηκε και πολύς καιρός για να το σκεφτώ και να βγάλω εισιτήριο».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε και στα όρια που έχει βάλει στην καριέρα της: «Υπάρχουν πράγματα που δεν κάνω. Για παράδειγμα, δεν κάνω γυμνό-τουλάχιστον αν δεν έχει μια καλλιτεχνική υπόσταση-και δεν δείχνω εσώρουχα με διαφάνειες. Συγκαταλέγομαι σε εκείνες που ως άνθρωποι και ως επαγγελματίες θέτουν τα όριά τους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved