Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Η Νέα Υόρκη δεν με φόβισε»
Models

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Η Νέα Υόρκη δεν με φόβισε»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το μελαχρινό κορίτσι που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα, είδε τα όνειρά της να γίνονται πραγματικότητα. 

Το μοντέλο και κριτής του GNTM αναπολεί τα παιδικά της χρόνια και μιλάει για όσα ονειρευότανε όταν ήταν μικρή.

«Είμαστε μια δεμένη οικογένεια όπου ο καθένας υποστηρίζει τις επιλογές του άλλου. Μικρά κοριτσάκια πηγαίναμε μαζί με την αδελφή μου να βοηθήσουμε τον πατέρα μας στην πώληση. Το κάναμε για το fun και για να περάσει η ώρα. Ξέραμε ότι το μέλλον μας δεν θα ήταν εκεί. Υπήρχαν στο μυαλό μας όνειρα για άλλα πράγματα», εξομολογείται στο περιοδικό Gala.

Το κορίτσι από την Πάτρα βρέθηκε στην άλλη άκρη του κόσμου. Πως ένιωσε το πρώτο διάστημα που ήταν στην Νέα Υόρκη;

«Η Νέα Υόρκη δεν με φόβισε. Δεν αισθάνθηκα ποτέ άγνωστη μεταξύ αγνώστων. Την αντιμετώπισα ως πρόκληση, ως τη μεγάλη ευκαιρία. Όλη την ημέρα ήμουν στο πόδι και δούλευα Ατελείωτες ώρες σε κάστινγκ, όπου έχεις να ανταγωνιστείς χιλιάδες κορίτσια που φτάνουν από κάθε γωνιά του πλανήτη. Ο ανταγωνισμός δεν με τρόμαξε. Κάποιες δουλειές τις κερδίζεις και κάποιες τις χάνεις. Έτσι παίζεται το παιχνίδι και πρέπει να είσαι καλά προετοιμασμένος γι' αυτό».

Η Ηλιάνα είναι από τα λίγα πρόσωπα που μπορεί να πει κατά πόσο μία Ελληνίδα μπορεί να γίνει top model. «Στο χέρι μας είναι οι στόχοι και οι κατευθύνσεις μας. Εμείς ορίζουμε πώς θα προχωρήσουν τα πράγματα στη ζωή μας και πόσο προσηλωμένοι θα είμαστε σ' αυτό που πραγματικά θέλουμε. Προσωπικά, δεν θα σου πω "θέλω να φτάσω εκεί" ή "να κάνω αυτό". Ζω και απολαμβάνω το σήμερα και προχωράω βήμα-βήμα, ανεβάζοντας τον πήχη όλο και ψηλότερα», είπε το μοντέλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved