Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Τους κάνει εντύπωση ότι κυκλοφορώ άβαφη»
Models

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Τους κάνει εντύπωση ότι κυκλοφορώ άβαφη»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ακομπλεξάριστη και γι' αυτό συχνά την βλέπουμε αμακιγιάριστη.

Το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από το GNTM για την αυστηρή της κριτική, την έντονη προσωπικότητά της και το γεγονός ότι τα ξέρει όλα την έκαναν σύντομα γνωστή σε όλο το τηλεοπτικό κοινό.

Ωστόσο, η καριέρα της στον χώρο της μόδας μετράει αρκετά χρόνια και έχει στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες.

«Με τον οίκο Dolce & Gabbana είχα μια πολύ ωραία συνεργασία. Σε τέτοιες δουλειές αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνει διεθνής οίκος μόδας. Ο Στέφανο Γκαμπάνα δίνει τη δημιουργική νότα στον οίκο. Ο Ντομένικο Ντόλτσε είναι ο επιχειρηματικός νους. Οι δύο μαζί αποτελούν ένα πολύ δυνατό δίδυμο, μαθαίνεις πολλά όταν δουλεύεις μαζί τους. Πολύ δημιουργικός είναι και ο Ρομπέρτο Καβάλι, ο οποίος ήταν και πολύ γλυκός απέναντι μου» εξήγησε στο Gala η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και συνέχισε: «Δυσκολίες υπήρξαν πολλές, δούλεψα σκληρά, δεν μου χαρίστηκε τίποτα. Ήμουν ένα κορίτσι που ταξίδευε μόνο του, αντιμετώπιζα ανταγωνισμό και αντίξοες συνθήκες, υπήρχε η ανασφάλεια του αν θα έχω την επόμενη μέρα δουλειά. Από την προσπάθεια και την κούραση έχω φτάσει στο σημείο να αρρωστήσω... Στο Παρίσι κάποτε μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν τι σημαίνει Ελληνίδα και Ελλάδα. Όταν τους απάντησα ότι αν συμβαίνει αυτό μάλλον δεν έχουν πάει πανεπιστήμιο, ξαφνικά τη θυμήθηκαν όλοι».

Η συμμετοχή της στο τηλεοπτικό show «Greece’s next top model» ήταν αρκετή για να γίνει γνωστή και εντός συνόρων: «Το γεγονός ότι τα τελευταία δέκα χρόνια ζω και δουλεύω στη Νέα Υόρκη μου έκανε καλό. Το πρόσωπο μου δεν ήταν γνωστό κι αυτό μου χάρισε ευκαιρίες. Σε μια μικρή αγορά όπως η Ελλάδα όταν είσαι αναγνωρίσιμος περνάς απευθείας σε άλλη κατηγορία, γίνεσαι celebrity, οπότε δεν μπορείς να κάνεις εξώφυλλα και μόδα».

Ήταν προετοιμασμένη όμως για όλο αυτό που επρόκειτο να ακολουθήσει;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν. Ακόμη και τις φορές που προετοιμάζεσαι για κάτι, η ίδια η ζωή σε ξεπερνά. Περπατάς και σε αναγνωρίζουν, σου πιάνουν κουβέντα ή επικοινωνούν μαζί σου στα social media. Η καθημερινότητα μου δεν άλλαξε, δουλεύω άλλωστε τόσο πολύ αυτόν τον καιρό που δύσκολα θα μπορούσα να συνειδητοποιήσω την αλλαγή», παραδέχεται, ενώ αναφέρει πως βρίσκει διασκεδαστικά τα σχόλια του κόσμου. «Τους κάνει εντύπωση ότι κυκλοφορώ άβαφη. Έχει πλάκα. Μου λένε ότι από κοντά; μοιάζω 15 ετών».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved