GΝΤΜ: Ειρήνη Καζαριάν: «Θα έκανα γυμνό υπό προϋποθέσεις»
Models

GΝΤΜ: Ειρήνη Καζαριάν: «Θα έκανα γυμνό υπό προϋποθέσεις»

Αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή αλλά και για τη «μετά διαγωνισμό» εποχή στην επαγγελματική της πορεία κάνει η νικήτρια του «GNTM», Ειρήνη Καζαριάν.

Όπως λέει, μπορεί να κέρδισε στον διαγωνισμό, αλλά ούτε έχει σχέση ούτε τη φλερτάρουν οι άνδρες.

«Αυτή τη στιγμή δεν έχω σχέση. Βέβαια, και να είχα σχέση... δεν θα το έλεγα, για να προστατέψω τον σύντροφο μου. Πάντως, δεν με φλερτάρουν οι άνδρες. Με φοβούνται. Τους... τρομάζω μάλλον. Μετά τον διαγωνισμό ίσως φοβούνται να με προσεγγίσουν», λέει στο Secret.

Η μελαχρινή καλλονή εξηγεί επίσης για ποιον λόγο δεν θα πήγαινε ξανά στο ριάλιτι. «Δεν θα ξαναπήγαινα στο GNTM γιατί αυτά γίνονται μία φορά. Δεν μπορώ να το ξαναζήσω και δεν θα είναι το ίδιο». Πάντως η ίδια δεν το έχει μετανιώσει καθόλου. «Η αλήθεια είναι ότι δεν το μετάνιωσα καθόλου γιατί πήρα πολλά από τον διαγωνισμό. εμπειρία και φίλες».

Το γνωστό μοντέλο κάνει και μία αποκάλυψη για πρώτη φορά, που αφορά το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί. «Δεν θα έκανα πλαστική επέμβαση για να αλλάξω τη μύτη μου, όμως ίσως να έκανα διάφραγμα, γιατί είναι στραβό και δεν μπορώ να αναπνεύσω».

Πάντως δείχνει να έχει φουλ αυτοπεποίθηση, ενώ λατρεύει το σώμα της και δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει γυμνή φωτογράφηση: «θα έκανα γυμνή φωτογράφηση υπό ορισμένες προϋποθέσεις, θα έκανα γυμνό με Τέχνη. Δεν έχω κόμπλεξ με το σώμα μου κανένα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved