Με τι ασχολείται σήμερα η Σταρ Ελλάς 1997;
Models

Με τι ασχολείται σήμερα η Σταρ Ελλάς 1997;

Στα 19 της αναδείχθηκε ως η ωραιότερη βολεϊ-μπολίστρια της Α1, κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, δούλεψε στο Παρίσι ως μοντέλο και στα 23 της παντρεύτηκε.

Σήμερα, μητέρα δύο 12χρονων αγοριών, είναι συνιδιοκτήτρια του Κτήματος Χατζή - «Αρχοντικό» Χατζή, κορυφαία event organizer σε διεθνές επίπεδο και περισσότερο και από τον καθρέφτη της χρωστά πολλά σε εκείνους που της χάρισαν αυτοπεποίθηση.

Πανύψηλη, με γάργαρο λόγο και υπέροχο χαμόγελο, η Ευγενία Λιμαντζάκη είναι ένας φωτεινός άνθρωπος που γεννήθηκε στα Χανιά. Ως παίκτρια του βόλεϊ παίρνει μεταγραφή στα 18 της στον Παναθηναϊκό ενώ γίνεται και πασαδόρος στην εθνική ομάδα. Κάπως έτσι φτάνει στην Αθήνα και στα 19 της ανακηρύσσεται παμψηφεί η ωραιότερη βολεϊμπολίστρια της Α1.

Με τι ασχολείται σήμερα η Σταρ Ελλάς 1997;

«Αυτό έγινε η αιτία να γνωρίσω τον Νίκο Κουντουρά (αδελφό της υπουργού Τουρισμού, ο οποίος τότε μαζί με τη σύζυγο του είχαν πρακτορείο μοντέλων) και να μου προτείνει να πάω στα Καλλιστεία. "Πρόσεξε καλά γιατί είμαι από τα Χανιά, είναι μικρή πόλη. Μην πάμε και γελάει ο κόσμος. Αν θεωρείς ότι μπορώ να κερδίσω να πάω, αλλιώς δεν έχω και ιδιαίτερη λόξα με τον χώρο της μόδας", του είπα, καθώς ό,τι κάνω θέλω να αξίζει τον κόπο», εξηγεί στο Gala.

Πώς στα 19 της χρόνια σκεφτόταν με τόση ωριμότητα;

«Ο πρωταθλητισμός με βοήθησε και από τα 15 μου έκανα ώριμες επιλογές που στην πορεία αποδείχτηκαν σωστές. Δεν ξεγελάστηκα ποτέ από τη λάμψη και τον θαυμασμό. Στο μόντελινγκ ήξερα ότι δεν θα μείνω για πολύ καιρό. Δεν με εξέφραζε τόσο πολύ το μόνο εικόνα χωρίς ουσία. Οπότε ο αθλητισμός, η ωριμότητα που έφερα, ένα σταθερό οικογενειακό περιβάλλον -έναν μπαμπά και μια μαμά δίπλα μου-, όλα αυτά με βοήθησαν να ακολουθήσω τα όνειρα μου και να μην παρεκκλίνω».

Με τι ασχολείται σήμερα η Σταρ Ελλάς 1997;


Με τους συνεργάτες της μελετούν πολύ ώστε οι προτάσεις τους να συνάδουν με την κουλτούρα του κάθε πελάτη.

«Οι πιο αγαπημένοι μου πελάτες είναι οι πιο δύστροποι. Αυτοί για μένα είναι πρόκληση. Οι πελάτες απαιτούν να σεβαστείς τη θρησκεία τους. Για παράδειγμα οι Εβραίοι, θέλουν ειδικά μενού, οπότε ενεργοποιούνται με ειδικευμένο σεφ, κάποιες κυρίες μουσουλμάνες μου ζητούν να υπάρχει χώρος προσευχής, ενώ στον λιβανέζικο γάμο υπήρχε live painting. Σε έναν ειδικό χώρο μέσα στον χώρο της δεξίωση
είχε στηθεί το καβαλέτο και η γνωστή Ελληνίδα ζωγράφος Μελίνα Κοέν απαθανάτιζε το ζευγάρι και όλο το δρώμενο. Ο πίνακας που ολοκληρώθηκε μετά από μήνες ήταν υπέροχος και κοσμεί το σπίτι του ζευγαριού. Στον γάμο της αδελφής του Ράμι Μάλεκ επιστρατεύτηκαν, οι κρυστάλλινοι πολυέλαιοι που το βράδυ μοιάζουν σαν να αιωρούνται στον ουρανό καθώς η στήριξη τους είναι αδιόρατη. Έχω την τιμή να με έχουν επιλέξει ιδιαίτεροι άνθρωποι με ξεχωριστή μενταλιτέ. Η δουλειά που υπηρετώ είναι ομαδικό άθλημα και λάθη δεν συγχωρούνται. Σχεδιάζεται από την αρχή έτσι ώστε να υλοποιηθεί σωστά. Αν ο καιρός ή άλλοι παράγοντες θέσουν σε κίνδυνο το project ή ομάδα είναι εκεί για να βρει λύση χωρίς ο πελάτης να αντιληφθεί το παραμικρό», λέει στο Gala,

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved