Εβελίνα Σκίτσκο: «Με τον βιολογικό μου πατέρα δεν έχω επαφή. Μας άφησε και δεν με έχει ψάξει»
Models

Εβελίνα Σκίτσκο: «Με τον βιολογικό μου πατέρα δεν έχω επαφή. Μας άφησε και δεν με έχει ψάξει»

Μία αποκάλυψη για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε λόγω της απουσίας του πατέρα της από τη ζωή της, έκανε η φιναλίστ του GNTM Εβελίνα Σκίτσκο.

Η καλλονή, παραδέχεται σε συνέντευξή της ότι δεν γνώρισε τον βιολογικό της πατέρα, όμως δεν νιώθει ότι έχει στερηθεί το πατρικό πρότυπο. «Γεννήθηκα στη Μολδαβία. Οι δικοί μου χώρισαν όταν ήμουν πάρα πολύ μικρή. Όταν η μητέρα μου βρήκε μόνιμη δουλειά στην Κύπρο, ήμουν 5 ετών και με πήρε μαζί της. Μετά γνώρισε τον άντρα της και είχα τον πατριό μου πλέον, που με μεγάλωσε. Με τον βιολογικό μου πατέρα δεν έχω επαφή. Μας άφησε όταν ήμουν ενός έτους και δεν με έχει ψάξει. Δεν το έχω κάνει ούτε εγώ».

Όσο για την παραμονή της στο σπίτι του «GNTM», αλλά και το αποτέλεσμα του τελικού, η Εβελίνα σχολιάζει στη Realnews: «Από τη στιγμή που ο τελικός κρίθηκε στις τελευταίες δοκιμασίες και η Ειρήνη Καζαριάν τα πήγε πάρα πολύ καλά εκεί, φυσικά και άξιζε την πρωτιά. Στο τέλος του παιχνιδιού πιστεύω ότι είχα κουραστεί και άφησα αυτό να με καταβάλει. Είχα επιθυμήσει πολύ τους δικούς μου και το παιδί. Η πιο δύσκολη φάση στο παιχνίδι ήταν προς το τέλος. Οι παίκτριες με τις οποίες είχα έρθει κοντά έφυγαν πολύ νωρίς, με αποτέλεσμα να κλειστώ στον εαυτό μου. Με τις κοπέλες που είχαν μείνει στο τέλος δεν ταίριαζα τόσο ως χαρακτήρας. Ως Εβελίνα ένιωθα ότι δεν έδωσα ούτε το μισό και γι’ αυτό ευθύνομαι μόνο εγώ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved