Η φιλανθρωπική δράση του Νεκτάριου Κυρκόπουλου
Models

Η φιλανθρωπική δράση του Νεκτάριου Κυρκόπουλου

Ένας ωραίος Έλληνας κοντά στα παιδάκια της Ινδίας!

Ο λόγος για το μοντέλο Νεκτάριο Κυρκόπουλο, ο οποίος κάνει καριέρα στη μακρινή χώρα εδώ και οκτώ χρόνια και βραβεύτηκε από σύλλογο του Μουμπάι για την προσφορά του στη μόδα και τις φιλανθρωπικές δράσεις για τη στήριξη φτωχών και ανήμπορων παιδιών στη μακρινή χώρα.

Όπως αναφέρει η «Espresso», το μοντέλο επισκέπτεται συχνά ιδρύματα που φιλοξενούν κυρίως φτωχά παιδιά, προσφέροντας φάρμακα, τρόφιμα και γραφική ύλη. Ο Νεκτάριος, που εδώ και οκτώ χρόνια κάνει λαμπρή καριέρα στην ασιατική χώρα, φορώντας για τις ανάγκες διάφορων φωτογραφίσεων την παραδοσιακή ινδική στολή, δεν ξεχνάει να διατυμπανίζει ότι είναι Ελληνας. «Ευχαριστώ πολύ τους φίλους Ινδούς από τον χώρο της μόδας, και όχι μόνο, που με τίμησαν με το βραβείο International Best Μodel, το οποίο, εκτός από τιμή σε επαγγελματίες του μόντελινγκ, έχει και κοινωνικό χαρακτήρα» λέει στην «Espresso».

«Οπου και να βρίσκομαι μιλάω πάντα για την Ελλάδα μας, και θα πρέπει να σας πω ότι στα σχέδιά μου είναι να διοργανώσω μια ελληνική βραδιά στην Ινδία, να το γιορτάσουμε με τους Ινδούς -και όχι μόνο- αλά ελληνικά!», αποκαλύπτει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved